Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
7.10 és a legújabb catalyst között van valami észrevehető teljesítménykülönbség Crysisban? (2600XT)
-
Locutus
veterán
Lehet hogy hülye kérdés, de ha extended desktopot használok, secondaryként a TV, az befolyásolja a 3D-s teljesítményemet? (persze a monitoron játszok)
Vagy jobb ha az extended desktopot kikapcsolom amikor nem nézek filmet a tv-n?
Most végre sikerült életet lehelni a tvoutba... kiderült hogy a svideo-scart átalakítómat nem komálta a radeon. Bedugtam a tv-be csak úgy simán svideo-ba, és igy már megy (csak ez meg a tv elején van, mindig ki fogja piszkálni a gyerek
)
Ja és az milyen dolog már, hogy extended desktop módban nincs aero vista alatt? normális?
-
Locutus
veterán
A következő a probléma: nem tudom életre kelteni a tvoutot.
4tűs svideo kábelem van scarttal bedugva a tv-be, geforce6-on még ment. Most bedugom ezt a sapphire tvoutjába, elinditom a gépet. Az első ami feltűnik, hogy apró villódzások lesznek a TV képén néha.
Viszont a catalystból sehogyan sem tudok képet rakni a TV-re. Force tv detectionnal odarak egy tv ikont, enablezem clone módban, a monitoron felbontást vált, de a tv-n nem jelenik meg kép.
Ilyenkor mit kéne tenni? (cat 7.10 + vista 32bit) -
Locutus
veterán
TVout kérdés:
A geforce6-om össze volt kötve a TV-vel. A TV-ben scart átalakító, és jön az svideo kábel a géphez. Ennek a kábelnek a csatija a gépnél 4 tű, meg egy műanyag pöcök. Namost a kártya tvout csatija viszont ugyanigy kerek, de soktűs? Kell valami átalakító a kettő közé?
A geforce-hoz volt, de ehhez ide passzolót nem adtak, csak RCA-ra átalakítót. -
Locutus
veterán
Kérdés: Catalyst install után le lehet törölni a C:-n kreált ATI könyvtárat, ahova a drivert bontotta ki?
-
Locutus
veterán
Na mától én is klubtag vagyok a topikban
Végül Sapphire HD2600XT 256GDDR3 lett, mert 22-ért megkaptam
(pro meg semmilyen nem volt)
Egykét dolgot próbáltam csak eddig Vista Home Premiumban, 7.10-es driverrel, de megy mint a szél, halk is, szóval eddig elégedett vagyok vele
-
Locutus
veterán
Egyébként XP / Vista ügyben mik a tapasztalatok? Cat 7.10 + hd2600 melyik alatt szuperál jobban, stabilabban, gyorsabban?
Ezen kártyák esetében már jobban hanyagolják az XP-t, vagy még mindig az az elsődleges amire javítgatnak/fejlesztgetnek? -
Locutus
veterán
válasz
Zolee11 #1457 üzenetére
Ez pont olyan dolog, mint az összes eddigi szériánál volt.
Eleinte azt mondják, mondod, hogy majd dx10-ben jobb lesz a kártya. Igenám, de mire a dx10-es dolgok elterjednek, addigra a kártya teljesítménye relatíve a béka segge alatt lesz. Szóval hiába tud majd a ténylegesen dx10 alkalmazásokban akár másfélszer gyorsabb lenni, most 10 helyett 15 fps nem egy nagy üdvösség, főleg 1 év múlva...
A számítógép cuccai nem olyan longlife termékek, hogy a jövőre tervezzen velük az ember, max a high-end cuccokkal, de annyit meg már betegség kiadni számítógépre. Aki viszont ennyit is hajlandó költeni rá, az megintcsak nem évekre tervez vele.
Mire majd kell a dx10-ben az a kis plusz kakaó, már itt is lesz a következő kártyacsalád, ami megint frissebb lágyabb jobb lesz. Ez nem a 8500gt mellett szól, csak a 2600pro lehúzása ellen. -
Locutus
veterán
válasz
VaniliásRönk #1449 üzenetére
Konkrétan semennyit se, úgyhogy nem is értem hogy jön ez ide
-
Locutus
veterán
válasz
DeadMeat #1443 üzenetére
Erről van szó.
Nem pedig arról, hogy élet híján úgyis az összes pénzem gépre dobnám ki, akkor meg már xt is lehet. Vagy valami még feleslegesebb kártya.
Senki nem vitatja, hogy a gddr3-as pro talán valamivel jobb mint a gddr2-es (mert 30%-kal csak az XT jobb), de ha nincs, akkor nem fogok sírni utána. Árban pont ott van a gddr2-es is ahol kell lennie. Igy pedig egyátalán nem pénzkidobás.
Egyébként nem értem mire ez a nagy sávszélesség, meg gddr3 hisztéria itt, amikor a 8500gt-t is megkapom ennyiért, és azon gddr3-van, mégis élből le lettem beszélve róla. Akkor most mégsem számít annyit?
Talán végre nyilatkozhatna egy gddr2 pro tulaj is, hogy milyen hányatott sorsa is van azzal a kártyával...
-
Locutus
veterán
válasz
CPT.Pirk #1410 üzenetére
Igen, most igy áll a dolog. A jövö heti készlet dönt, akkor megyek pestre a cuccokért.
De igazából engem nem fog bántani ha csak ddr2-es, nagyon csillivilli játékokat úgysem játszok, főleg nem egy vagon filterrel meg többezres felbontásban
Persze ha lesz jobb alternativa, azt veszek. Köszi a tanácsot
-
Locutus
veterán
Szerintetek Asus vagy Sapphire 2600pro-t vegyek? Asus 2k-val drágább.
-
-
Locutus
veterán
Driver kérdéssel hogy állnak ezek a kártyák most, xp meg vista alatt?
Mik a tapasztalatok? Stabilitás, teljesítmény... esetleg tvout dolgai.
Játékok terén engem főleg a HL2 és modjai érdekelnek (CSS), Supreme Commander, esetleg a Crysis... ha valaki játszik ezekkel, irhatna tapasztalatokat
A kártya nálam egy E6300-al és (egyelőre) 1gb ddr2 1066-al lesz megtámogatva, p35-ben. -
Locutus
veterán
válasz
VaniliásRönk #1337 üzenetére
Áááácsi.
Itt nem 2600pro ddr2 vs 2600xt ddr3-ról van szó.
hanem pro vs pro! ugyanis pro-ból van ddr2 meg 3 is.
Vagy én keverem a dolgokat?
-
Locutus
veterán
válasz
Komplikato #1332 üzenetére
és ez a teszt hol van?
-
Locutus
veterán
válasz
VaniliásRönk #1329 üzenetére
Igazából a 8500gt-t tényleg nem szeretném.
De most néztem az xbitlabs tesztjét, abban 512mb-os gddr2-es pro van, valamint az ati féle referencia gddr3-as pro. És a tesztekben semmi különbség nincs a kettő között, max 1 fps...
-
Locutus
veterán
Hali
Meg tudná valaki mondani, hogy 2600pro-ból mennyivel lassabb a ddr2-es mint a ddr3-as?
Vagy esetleg van e valami teszt, amiben ezeket, meg mondjuk egy XT-t összehasonlítanak?
köszi -
Locutus
veterán
Kérdés: mi a különbség a dd2-3-4 memóriákkal szerelt darabok között?
egy 256mb-os ddr2 pro-t néztem ki, az most sokkal rosszabb mint a ddr3-as, vagy a ddr4-es xt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Magisk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest