Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
BenceShearer #1822 üzenetére
Nincs. Ugyanez a problémám nekemis, ha a játék nem tudja (HL2 EP1 pl. értelmes, ott be lehet ezt állítani) ezt állítani, akkor sajna no hope. Egyébként XP alatt ott a felülbírálási beállítás a CCC-ben, de vista alatt csak az opció helye...
Mindenféle refreshfixáló progit ajánlottak, hogy ilynejók, meg fasza vistán jó, nembaj, h. 2001-es progi, de tegyem fel, mert faszán fixálja a refresht, hát semmi progi nem volt képes erre vista alatt...
mod: csak tudnám, integrált VGA-val miért marad 50Hz a refresh, holott azis ATI... No meg 7300GT-vel sem volt ilyen gondom, valamit rosszúl detektálhat a HD széria, mikor lekérdezi a monitort...
-
adcsyka
csendes tag
válasz
BenceShearer #1405 üzenetére
Van benne egy-kettő csak sajnos pont az enyém nincs. Illetve HDxxxx nincs.
-
adcsyka
csendes tag
válasz
BenceShearer #1388 üzenetére
Sajnos ehhez nem találtam. Tudsz esetleg konkrét helyet ahonnan hozzá lehetne jutni?
-
radírfej
senior tag
válasz
BenceShearer #1388 üzenetére
ez az ami a sapphire-nél nincs... bios támogatás. gigabyte, msi, asus, a nagyobb gyártók mind mind win alól flashelő progikat és bios-támogatást nyújtanak.
-
válasz
BenceShearer #871 üzenetére
az lesz az, ennyi nálam is!
-
Olasza
aktív tag
válasz
BenceShearer #863 üzenetére
AMD GPU Clock Tool mit ír rá?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
BenceShearer #863 üzenetére
Sajnos a Catalyston kívül még semmi sem támogatja a 2600-akat...
Szerintem biztos cserélik gariban, gyk. hibás a kártya, de ha nem korrekt az üzlet lehet hogy hivatkozhatnak a specifikációk megváltoztathatóságára.
-
BenceShearer
aktív tag
válasz
BenceShearer #797 üzenetére
797-re valaki?
Senki sem tud segíteni? :-(
-
Dolby
senior tag
válasz
BenceShearer #518 üzenetére
Nincs bekapcsolva a ccc-ben a tuning? Azt hallottam hogy van benne automatikusan. De ez nem magyarázza a hibás kiírást :-/
Lacza: 1950vs2600 érdekes kérdés. 1950 igazából azért drágább mint 2600. Én 2600at választottam mert nincsenek nagy igényeim fps téren és azokat 2600zal is el fogom - remélem - érni a régebbi játékokban, új játékokban meg 1ik sem igazi már :-P
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Gaming X Trio 3060
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest