Új hozzászólás Aktív témák
-
adcsyka
csendes tag
válasz
Zolee11 #1413 üzenetére
Sajnos nálam már megvolt párszor a win install és olyankor semmit sem lát a windows. Egyszerűen üres a kártyanév rész és valami vga kompatibilis meghajtót használ. Olyankor sem megy fel egyetlen ATI-s driver sem. Még a 7.10-es drivert kipróbálom kézi megmutatással, hátha. Már írtam ezügyben az MSI-nek is de semmi reakciójuk sem volt még rá. Ennek kb. 2 hete. Ennyit a supportjukról!
-
adcsyka
csendes tag
válasz
BenceShearer #1405 üzenetére
Van benne egy-kettő csak sajnos pont az enyém nincs. Illetve HDxxxx nincs.
-
adcsyka
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #1402 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Próbáltam kézzel is úgy felment maga a driver csak sajnos minden 3D-s progi elszállt valamilyen hibaüzinevel. Próbáltam már azt is hogy az MSI driveréből kivettem azokat a sorokat amelyek az én kártyámra vonatkoztak és átültettem az ATI driverébe. Az sem hozott változást. Viszont furcsálottam hogy még a 7.10-es ATI driverben sincs semmilyen HD2xxx AGP támogatva.
-
adcsyka
csendes tag
válasz
BenceShearer #1388 üzenetére
Sajnos ehhez nem találtam. Tudsz esetleg konkrét helyet ahonnan hozzá lehetne jutni?
-
adcsyka
csendes tag
Sziasztok.
A segítségeteket kérném. Nemrég vettem egy MSI RX2600Pro AGP-s kártyát. Sajnos a gyári cd-n lévő (7.7) driveren kívül semmelyik ATI driver sem hajlandó feltelepülni. Azt írja hogy nincs kártya a gépben. Pedig hát ott van és az MSI saját kreálmányú drivere felmegy. Légyszíves aki tud segítsen! Köszönöm. Egyébként egy ABIT AN7-ben van a kari. -
adcsyka
csendes tag
A #461-es hozzászóláshoz valami segítség vagy ötlet esetleg?
-
adcsyka
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég vettem egy MSI Radeon HD2600Pro AGP-s kártyát és lenne vele némi problémám. Az első gondom hogy csak az MSI féle driver (catalyst 7.7)megy fel a kártyára. A gyári ATI catalyst 7.9 nem látja a kártyát. A másik nem találtam még egy lejátszó progit sem ami kihasználná a kártya hardveres HD gyorsítását.
Tudnátok nekem segíteni? Főleg a driver problémára kérnék megoldási tippeket tőletek.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest