- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz
adcsyka #1417 üzenetére
Sztem a gond a kártyával lesz, vagy esetleg inkompatibilis az alaplappal, nagyon ritkán előfordulhat. Ki kellene próbálni másik lapban is, ha ott is gond van akkor kari vissza garóba.
Egyéb ötletem nincs.
A supportokról meg annyit, h ottan semmihez sem értenek ha komolyabb a gond. A komoly szakembereket meg kell fizetni, de kedves gyártóink fél filléren is spórolnak...
Abban tudnak csak segíteni, h hogyan instalálld fel a programját
Nekem csak negatív tapasztalatom van velük. -
Zolee11
senior tag
válasz
adcsyka #1406 üzenetére
Szia.
Én találkoztam ilyen hibával bár az egy 9600-os XT volt. Egyszerűen semmilyen drivert nem tudtam felrakni, mert azt a hibaüzit dobta h a kártya nem található. Mindent kipróbáltam de 2 óra szívás után csak nem ment, egy win reinstall oldotta csak meg...
Mondjuk a sima driver felment, és a legtöbb játék is futott, ez a hiba csak egy frissítésnél jött elő, a kártya beépítésekor nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest