Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolby
senior tag
Iceq turbo 2600XT-m mégsem jött meg :-/ már jó ideje várok a kártyára, azt hiszem váltani fogok. Kérdés hogy rendeljek-e egy Zalmanosat -2000ért, vagy ASUS EAH2600XT -3,5e, esetleg Gigabyte 2600 XT -6e-ért. Asus és Giga mellé lehet hogy rendelnék még 1 giga ramot, az még kb belefér a keretbe.
Esetleg legyen Sap 1950GT ami kb ugyanaz az ár? -
Dolby
senior tag
válasz
BenceShearer #518 üzenetére
Nincs bekapcsolva a ccc-ben a tuning? Azt hallottam hogy van benne automatikusan. De ez nem magyarázza a hibás kiírást :-/
Lacza: 1950vs2600 érdekes kérdés. 1950 igazából azért drágább mint 2600. Én 2600at választottam mert nincsenek nagy igényeim fps téren és azokat 2600zal is el fogom - remélem - érni a régebbi játékokban, új játékokban meg 1ik sem igazi már :-P
[Szerkesztve] -
Dolby
senior tag
válasz
petike2014 #439 üzenetére
Csak arra tudok tippelni hogy esetleg a driverek bekavarodtak. Említették itt a fórumon hogy új kártyánál érdemes mindent lepusztítani a gépről, ha másik kártyát teszel bele. Bár érdekes hogy játékok alatt minden simán ment
-
Dolby
senior tag
-
Dolby
senior tag
válasz
belaazallat #424 üzenetére
Itt sokan mondták hogy jó a sapphire hűtője, azzal nincs is gond, de ahogy olvastam a fórumot a problémák legalább fele sapphire kártyával volt.
Nem tudom miért van ilyen nagy hiba%uk, de ezért nem mertem sapphire-t venni. Az is lehet hogy a többivel is van ennyi, csak azok csöndben vannak
No meg az is igaz hogy elég nagy arányban vettek itt a fórumon sapphire kártyát.
-
Dolby
senior tag
válasz
szatyi85 #415 üzenetére
Szia!
Én most rendeltem egy his iceq turbo 2600XT-t. Eddig 1650XT-m volt, amin teljesen ugyanaz a hűtés volt. A gép bekapcsolásakor felpörög ugyan, de utána szépen beáll és nekem halknak tűnt, bár nálam x2-höz kapott gyári proci hűtő van fent, ami lehet hogy az AC-nál kicsit hangosabb, de egyébként nincs semmi más. Szóval szerintem hűtésileg ez bátran bevállalható, és még kicsit húzva is van gyárilag. Bár pár ezerrel drágább is mint a sima illetve zalman passív hűtős változatok. Én Bandittól most 30ért tudtam ilyet rendelni, ennél lehet olcsóbban is de gari miatt tőle kellett
ÜDv
[Szerkesztve] -
Dolby
senior tag
Úgy néz ki belépek a klubba
memória hibás his turbo x1650xtmet gariban nem nagyon tudják cserélni mert 3 hete nem érkezik kari, ezért kb 1000Ft+ért His turbo 2600XT-t rendeltem, ami ha minden jól megy köv pénteken kerül be a gépbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest