- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #8183 üzenetére
Üdv,
Köszi a választ nem vettem észre meg késő is volt már mire visszanéztem ide.
A 8.3-al jó, csak annyit szúrtam ki itt a forumba vmelyik hsz-ben, h nem kell már egyes driverekkel ezt a manual installt csinálni.
Én megbírkózom vele, de kb 2 hónap, jön az új PCI-ex-es gépem, amibe már értelemszerűen nem ez a kari lesz, ez pedig meg hugom/lovagja gépébe, és Ők viszont nem értenek hozzá még annyira sem mint én. (elég gáz de a családban én vagyok a "számtekes" mindig engem kérdeznek miből mit vegyenek, most ezt az AGP-s 2600XT-t is én találtam ki, erre amikor megkapják látják h nem síma ügy az install) Tehát egy automatán feltelepülő driver a lelkemet nyugtatná meg, h olyan kártyát kapnak, amivel absziolút semmi para nincs.
Amúgy tetszik a 8.3 meg a CCC is elindult miután külön leszedtem feltettem, a húzást még nem próbálgattam, nem tudom van-e értelme egyáltalán, egyenlőre örülök annak, h a FarCry 1024-ben very high-on AA-val Aniso-val 40-50 FPS-t ad. (még az 1.0-ás FC) Peccselni nem részletezendő okok miatt sikeresen nem tuduom. Esetleg ha erre valaki tud gyógyírt. Egyáltalán mennyit jelentenek az 1.3-as patch szépítései? Mert a 9800pro-ra ha feltettem vna se látszott vna semmi a DX 9 miatt, most meg ha már van DX10-es kari megnézném milyen a látvány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Windows 10
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Philips LCD és LED TV-k
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest