- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Sziasztok. Gyors kerdesem lenne, meg pedig az, hogy indul-e a itt vkinek ezzel vagy esetleg mas ati kartyaval es 8.10 catalustal a uj NFS resz illetve CoD5. Mer nekem egyik se. Ugyanugy az exe elinidtasa utan hiba uzenet es nem indul egyik jatek se. Gyanus hogy mint ketto ugyanz produkalja. A katyam 2600XT AGP-es.
-
negro
őstag
hello. xt karin a memoriat erdemes huzni egyalltalan 1400-rol es ha igen mennyivel bir tobbet. sapphire kartyarol van szo.
-
negro
őstag
Ok azt ertem, hogy jobb procival jobbat teljesit de miert lasabb szinte a 6600GT-nel?
Meg ebbe az AGP-es lapba 3200-nal jobb AMD procit nem is tudnek rakni.Es X2-es lapokbol mar nincs AGP-es. Akkor ez meg egy nagy hiba illetve atveres a gyartotol, hogy kiadnak AGP-es verziot ebbol a kartyabol.
-
negro
őstag
Nem tudom szamit vmit a tap abban milyen sebbeseget produkal a kartya? 300W-os van a gepben de neha olyan mintha lasabb lenne azonos grafikai beallitasok mellett egy jatek mint a volt 6600GT -en. Ami igen gyanus...
-
negro
őstag
válasz
tzsolesz #8308 üzenetére
A helyzet az, hogy a 8600GT jobb. En is msot vettem 1 hete egy HD 2600XT-et mert elszalt a 6600GT-em. AGP-es az Ati persze. Kettos merce mert AGP kartyat ennel jobbat nem tudtam volna venni hisz az utolso AGP-es kari nV-bol a 7600GT ami viszont gyengebb mint a 2600XT. Viszont ha PCI-E -es alaplapom lenne nem kerdes, hogy a 8600GT-et vettem volna. Ugyanennyibe kerul durvan de jobb. Ez sajnos teny.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest