Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
9800Pro soha nem evett meg 75W-ot, mert az agp slot nem tud annyit leadni, és tápcsati sem volt a karin.
Mostani géped sem eszik 200W fölött, szall 400W névleges teljesítmény fölé csak akkor menj, ha duplavidkaris izomgépet akarsz, könönben csak pénzkidobás.
Problémádra javasolnék egy win reinstalt, valami esetleg megmaradhatott előző kari driveréből, stb.
Jah és tölcsd ki az adatlapod, úgy egyszerűbb segíteni. (beállítások menü)Vaniliásrönk: 1 hónapja majdnem vettem egy trustot, mert szépen nézett ki, nagy venti, aszittem valami korrekt tákolmány, aztán a tápos topicban nem találtam pozitív hozzászólást, úgyhogy vettem egy fasza deltát 3K-ért...
-
VaniliásRönk
nagyúr
Csakhogy a 9800Pro 3.3V-on fogyaszt, a mostani konfigod meg 99%-ban 12V-on, pont ez a gyengéje az ilyen Vargányné tápoknak, egy db. 12V-os ága van kb. 13-14A terhelhetőséggel max., ki tudod számolni ez hány Watt, vagy segítsek?
Ragaszkodj csak a 450-500W-os táphoz is, legalább a béka segge alá esik majd a hatásfoka alulterhelés miatt. Bár valószínű tipikus magyar mentalitással lendülsz majd neki a vásárlásnak, és beújítasz egy Trust tápszörnyet. (annak mondjuk legalább nem lesznek alulterhelési problémái)
Kompetenciád mint egy üveg kompótnak. -
wwenigma
Jómunkásember
Akkor 400PNF
Viszont ár értékben a 350PNF a nyerő, és mostanság, ha csak nem akarsz extrém tuningot 6 3870X2-vel, teljességgel felesleges a nagy táp.
Pont azért, mert azoknak kell egy minimum terhelés, ahol optimális hatásfokkal mukodnek. Gyakorlatilag, a 600-as űberfrankó tápnak kell 200W terhelés vagy - több - hogy 85% hatásfok felé menjen... magyarul minikonfiggal energiapocsékolók. Persze azt hozzátenném, hogy ez a magánvéleményem, amiket csak a tápok datasheetjei támasztanak alá.Majd számolj be a fejleményekről, mindenekelott, hogy VPU recovery kikapcsolása segített-é...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest