Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új belépő a Honortól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
9800Pro soha nem evett meg 75W-ot, mert az agp slot nem tud annyit leadni, és tápcsati sem volt a karin.
Mostani géped sem eszik 200W fölött, szall 400W névleges teljesítmény fölé csak akkor menj, ha duplavidkaris izomgépet akarsz, könönben csak pénzkidobás.
Problémádra javasolnék egy win reinstalt, valami esetleg megmaradhatott előző kari driveréből, stb.
Jah és tölcsd ki az adatlapod, úgy egyszerűbb segíteni. (beállítások menü)Vaniliásrönk: 1 hónapja majdnem vettem egy trustot, mert szépen nézett ki, nagy venti, aszittem valami korrekt tákolmány, aztán a tápos topicban nem találtam pozitív hozzászólást, úgyhogy vettem egy fasza deltát 3K-ért...

Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Formula-1
- Projektor topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Gigabyte GTX1660 TI OC 6GB
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest