Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
9800Pro soha nem evett meg 75W-ot, mert az agp slot nem tud annyit leadni, és tápcsati sem volt a karin.
Mostani géped sem eszik 200W fölött, szall 400W névleges teljesítmény fölé csak akkor menj, ha duplavidkaris izomgépet akarsz, könönben csak pénzkidobás.
Problémádra javasolnék egy win reinstalt, valami esetleg megmaradhatott előző kari driveréből, stb.
Jah és tölcsd ki az adatlapod, úgy egyszerűbb segíteni. (beállítások menü)Vaniliásrönk: 1 hónapja majdnem vettem egy trustot, mert szépen nézett ki, nagy venti, aszittem valami korrekt tákolmány, aztán a tápos topicban nem találtam pozitív hozzászólást, úgyhogy vettem egy fasza deltát 3K-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti WINDFORCE OC 16GB GDDR7 128bit Videokártya !
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest