Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
blac84
csendes tag
válasz
barnam_
üzenetére
Köszi, lehetne, de nem hiszem. Nem lehalkul, hanem konkrétan megáll olyankor, amikor ezt csinálja. (Megnéztem.) És mivel így alig van hűtése, ezért melegszik fel gyorsan. Általában leveszem a gép oldalát, és rásegítek egy kis hősugárzóval is (persze hideg levegőt fújva
). Bár megfigyeltem, hogy ha nem hűtöm külsőleg, akkor sem megy 85-88 C° fölé a GPU hőmérséklet. (Még egy kis terhelés mellett sem (TV-tuner kártya --> 10-20% közötti terhelés)) Aztán gondol egyet, és megint megy folyamatosan a venti, és akkor szépen visszahűl. Nem tudom, miért lehet, de lehet, hogy kipróbálom az RBE-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GTX1660 TI OC 6GB
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Bár megfigyeltem, hogy ha nem hűtöm külsőleg, akkor sem megy 85-88 C° fölé a GPU hőmérséklet. (Még egy kis terhelés mellett sem (TV-tuner kártya --> 10-20% közötti terhelés)) Aztán gondol egyet, és megint megy folyamatosan a venti, és akkor szépen visszahűl. Nem tudom, miért lehet, de lehet, hogy kipróbálom az RBE-t.