Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ívelt kijelző és 14 nap üzemidő a Honor Band 9-ben
- iPhone topik
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
óó igen igen ezt a cikat el akartam már régebben olvasni csak nem volt rá időm, azóta meg elfelejtettem...
meg tudom tudom HD4850 és 70est kell venni de én itt 30.000Ft-ig bezátólag gondolkozok... ergó maradnak az eddigi kártyák esetleg ha ati akkor 3870 de az meg túl sokat fogyaszt. de 88GT-nél nem kell jobb kari. HD2600pro után meg pláne... azon Gears of war tökre akad és messze nem mex grafikán. nekem emg 88GT-m van és igen csak kiakad a 62fps limitnél. ergó hova több erő?? UT3 detó ez a helyzet. COD4 még jobban fut -> a most kijövő cod5 el sem lesz gond. Minden játék megy rajta maxon a Crysis meg külön kategória. (Vannak a PC játékok meg a Crysis
) (nem az enyim lesz a kari, haveré) 10.1 is hova? még a 10er sem használom XP lévén, és mindjárt itt a DX11...
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Battlefield 6
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
meg tudom tudom HD4850 és 70est kell venni de én itt 30.000Ft-ig bezátólag gondolkozok... ergó maradnak az eddigi kártyák esetleg ha ati akkor 3870 de az meg túl sokat fogyaszt. de 88GT-nél nem kell jobb kari. HD2600pro után meg pláne... azon Gears of war tökre akad és messze nem mex grafikán. nekem emg 88GT-m van és igen csak kiakad a 62fps limitnél. ergó hova több erő?? UT3 detó ez a helyzet. COD4 még jobban fut -> a most kijövő cod5 el sem lesz gond. Minden játék megy rajta maxon a Crysis meg külön kategória. (Vannak a PC játékok meg a Crysis
) (nem az enyim lesz a kari, haveré) 10.1 is hova? még a 10er sem használom XP lévén, és mindjárt itt a DX11...