Hirdetés
- Google Pixel topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
válasz
CPT.Pirk #12521 üzenetére
óó igen igen ezt a cikat el akartam már régebben olvasni csak nem volt rá időm, azóta meg elfelejtettem...
meg tudom tudom HD4850 és 70est kell venni de én itt 30.000Ft-ig bezátólag gondolkozok... ergó maradnak az eddigi kártyák esetleg ha ati akkor 3870 de az meg túl sokat fogyaszt. de 88GT-nél nem kell jobb kari. HD2600pro után meg pláne... azon Gears of war tökre akad és messze nem mex grafikán. nekem emg 88GT-m van és igen csak kiakad a 62fps limitnél. ergó hova több erő?? UT3 detó ez a helyzet. COD4 még jobban fut -> a most kijövő cod5 el sem lesz gond. Minden játék megy rajta maxon a Crysis meg külön kategória. (Vannak a PC játékok meg a Crysis
) (nem az enyim lesz a kari, haveré) 10.1 is hova? még a 10er sem használom XP lévén, és mindjárt itt a DX11...
Új hozzászólás Aktív témák
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- ASUS routerek
- Google Pixel topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest