- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolan
senior tag
Ez így van, jobban megéri lecserélni a teljes platformot annak, akinek már a proci is kevés.
De azért azon is érdemes elgondolkodni ilyenkor, hogy tényleg szükséges-e.Pontosan hány 1080p-s filmet is nézel a géppel, mondjuk hetente, meg egyátalán meg tudod e jeleníteni natívban.
Nekem van egy 40"-os tévém és még így sem nagyon izgat az 1080p, a 720 már igen, viszont azt a 2500+-os barci is elviszi, ha nem extrém magas a bitrátája.
Az upgradelhetőség meg egy olyan dolog, amit akkor vesz figyelembe az ember, ha pár havonta fejleszt.Ha teszem azt 2-3 évente akarsz fejleszteni (ami szerintem átlagos használatnál teljesen normális időintervallum), akkor a hajadra kenheted az upgradet, úgyis cserélned kell szinte mindent.
-
Nem teljesen igaz, amit a kolléga írt. A hardveres támogatás a codec-hez van és nem a lejátszóhoz, tehát, ha a media player classicban beállítod a cyberlink codec használatát (így tudod: [link]), akkor már azzal is mennie kell. Az MP Classic legalább kezeli rendesen az mkv-t.
Az ígért 5% az nem ígért. Voltak tesztrendszerek, amik tudták. Ennyi. Az biztos, hogy a 60-70%-hoz képest radikális lesz a csökkenés a CPU kihasználtságában, de lehet az 20%-is
Gaboman: lehet, hogy "régebbi" játékokban erősebb, de kétlem, hogy egy Bioshock-ban is az lenne
. Hardveres HD és Dx10. Ez a hosszabb távú.
-
A Media Player Classic (sima, semmi cccp vagy mi
) is tudja a hardveres gyorsítást, igaz nem alapból. Itt egy leírás hozzá, hogyan engedélyezd.
Vista alatt nem próbáltam 1080p-t, de minden driver rendben van? Megnézted egyébként, hogy valóban eszi a procit és azért akad vagy "csak" a hang rosszalkodik? Ha igen, akkor driver lehet inkább.
-
cudar07
senior tag
-
Bocsi, nem rég még más konfig volt hozzád írva, azért írtam, de akkor ez a rész tárgytalan.
Elég szerencsétlen helyzet, hogy agp-s aljzatot építenek egy lapra X2 és 800Mhz-es RAM-ok melléFurcsa
Azért ha már úgyis mindegy a rendszernek, akkor próbáld ki azt a régi drivert, ami agp-s támogatott, aztán kiderül. Esetleg próbálj ki egy Omega 7.10-et Olvastam, hogy csak húzni nem tudták ezzel, de alapon kezelte rendesen.... egy misét megér.
-
Ha 1080-ra fáj a fogad, akkor ahoz már egy kétmagos CPU illik és ugye akkor már PCI-E. Mindenesetre azt azért jó, ha szem előtt tartod, hogy az ATI az AGP-s HD26000-at már elég gyengén támogatja.
a 2500+ konfom nekem is csak képregényben vitte az 1080p-t
Frissíts egy BIOS-t, rakj újra mindent, hátha... (jobb ötletem nincs, vaktában lövöldözök, de hátha
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest