Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
efegyke
tag
Hello!
Szerintem 2 féle hűtőt érdemes megvenni hozzá:Zalman VF-700 vagy VF-900.A VF-900 rámegy simán(nekem is az van)
VF-700asból 2 féle van Van egy amelyik félig réz félig alumínium és van egy teljes rézből készült is.Mindkettőnek reszelgetni kell a felfogatóit hogy a kártya lyukaihoz illeszkedjenek mert eredetileg nem jó rá.Ezen kívül a VF -700hoz jár egy ellenállásos ventikábel amivel fixen lecsökkentheted a fordulatszámot.A VF-900ashoz viszont fokozatmentes külső állítóbigyó van.
ár szempontjából az olcsóbbik VF700 4500ft a drágábbik 5400ft a VF900 pedig 7500ftba kerül.Vannak ledes(világítós)változatok is ezek 2-300 forinttal drágábbak.
Én vagy a 4500as VF700at vagy a 900ast venném.ha reszelgetni kell ne a drágát kelljen már

Remélem sikerült kimerítő választ adnom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest