- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Néztem egy kis HL2 Lost Coast stress tsztet, 1280*720, minden fullon, hdr fullon, 16x textúra szűrés, 2xMSAA, alap órajelen (600/700) AVG 42,93 FPS, tuning után (800/800) 48,73 FPS
Érdekes módon a ha kikapcsoltam MSAA-t, akkor piros pontocskák kerültek a textúrák sok részére, bár a játék láthatólag még több helyen bugos, nyílván techdemo volta miatt. Egyébként tuning nélkül is gyönyörűen játszható, volt pár pici szaggatás, de nem a videokarinak tulajdonítom be.
Jah igen, aki még nem próbálta, érdemes megnézni, főleg a víz megjelenítése gyönyörű, valamint a templomban a domború üveg, és a hdr dolgok nagyon ott vannak.
Jah: egymagos proc, single ch. ram, vista ultimate, catalyst 7.9 -ahol bevolt kapcsolva qualityre az adaptíve AA, nemtudom ez számít-e, valamint a catalyst AA high-ra volt kapcsolva.
És még valami, ez az AMD GPU clock tool nem a leg stabilabb jószág, HL2 játszása után akartam állítani, rögtön no signal, gép újraindítás csak táp kikapcsolásával ment, utánna a bios kiírta h. cpu overclock fail, de aztán köv. reset után rendbejött, és most a tuning is ment a progival...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest