- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
amilyen peches vagyok, nem, nem veszek használtat... boltból veszek, teljes garival, számlával, mindennel... egy életre felhagytam a használt cuccok vásárlásával...
tudom, mennyire jó lenne, ha PCI-E lenne, nem lenne driver gond (másban szerintem nem lenne különbség, sebességben nem nagy difi, legközelebb meg úgyis gépcsere lesz, ha ez már végképp nem fogja bírni, vagy meghal), meg ddr2 is jó lenne, mert olcsó, de fix keretből dolgozok én is, tandíjra is kell majd fizetnem, szóval a maximum, amit tudok rászánni, az 40 (ebből 25 a kari, 12 az 1 gigás DDR400). És tudom, ennyiért 2 giga ddr2-t lehet venni, de ebből jelenleg akkor sem látom, hogy lenne vga ÉS alaplapcsere + legyen ramom, úgy, hogy minden garis és számlás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Airsoft
- Dacia topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest