Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
Új hozzászólás Aktív témák
-
amilyen peches vagyok, nem, nem veszek használtat... boltból veszek, teljes garival, számlával, mindennel... egy életre felhagytam a használt cuccok vásárlásával...
tudom, mennyire jó lenne, ha PCI-E lenne, nem lenne driver gond (másban szerintem nem lenne különbség, sebességben nem nagy difi, legközelebb meg úgyis gépcsere lesz, ha ez már végképp nem fogja bírni, vagy meghal), meg ddr2 is jó lenne, mert olcsó, de fix keretből dolgozok én is, tandíjra is kell majd fizetnem, szóval a maximum, amit tudok rászánni, az 40 (ebből 25 a kari, 12 az 1 gigás DDR400). És tudom, ennyiért 2 giga ddr2-t lehet venni, de ebből jelenleg akkor sem látom, hogy lenne vga ÉS alaplapcsere + legyen ramom, úgy, hogy minden garis és számlás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Autós topik
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest