- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
zotyesz66 #158 üzenetére
8*8-as venti nagyon szépen lehűti,szinte szoba hőmérségletre.Simán fel lehetett csavarozni a bordára fabrikálás nélkül.800 ft-ot meg nekem bőven megér,hogy ne melegedjen feleslegesen,ráadásul lassú fordulaton megy, így nem hangosabb a cpu coolernél.
A kártyát átadtam az ismerősnek,így játékokról már nem tudok nyilatkozni.Ha minden igaz csak a sims valamelyik része fog rákerülni. -
gaborbol
őstag
Játék nincs rajta egyenlőre.
1080p mediaplayer 11 cpu terhelés 20-50% ingadozik de olyan 29 az átlag.
720p mediaplayer 11 cpu terhelés 11-21% ingadozik de olyan 15 az átlag.
Gpu -terhelésre átlag 50 % százalékot ír mindkét esetben a ccc,nem tudom ez a kimutása mennyire valós,hőfok felment 18 fokra
Teljesen normálisan játszotta le a letöltött mintákat,nem akadozott nem szaggatott.
[Szerkesztve] -
gaborbol
őstag
Próbáltam vele egy tuningot ccc még a gyári órajelekre is azt mondja, hogy hibás,de gyakorlatilag bármi állítom az hibás pl 400/300 -on is
Szerinte jelenlegi órajel 110/252, hőmérséglet 14-15 fok, gpu kihasznátság 3 %.
Remélem nem fog télen megfagyni ha hidegebb lesz a lakás
520/395: 3054 pont -
gaborbol
őstag
Nyomtam vele egy 3dmark05-öt.
Amd 4000+ 1gb ddr2 800 2400PRO= 2853 pont (minden gyári értéken)
Ha jól sejtem 3 játék fog ezen futni rendesen:pasziánsz,aknakereső,tetris,bár az utóbbiban nem vagyok biztos
[Szerkesztve] -
gaborbol
őstag
Vettem ma egy asus 2400pro kártáyt,egy ismerős gépébe szántam netezésre,filmezésre,meg esetleg egyszerűbb gamekre.Passzív borda önmagában gondoltam jó lesz az legalább nem fog zörögni fél év után...5 perc után nem lehet megfogni annyira meleg pedig nem csinál semmit a gép, csak winfos fut semmi más.Rá kellett tennem egy 8*8-as ventit, mert nem hiszem hogy ez bírni fogja magában hosszútávon.
Van valakinek ilyen karija? -
gaborbol
őstag
Aludtam rá 1-et,pénztárca lenullázva, vettem egy sapphire 2600xt-t.(22k-volt)
Remélem megéri a pénzét
[Szerkesztve] -
gaborbol
őstag
Köszi szépen a válaszokat,alszom rá 1-et akkor
-
gaborbol
őstag
Az a gond,hogy nincs még egy kicsit rádobsz 14k a plafon.
-
gaborbol
őstag
ÜDV!
Nekem azért játékra is kéne.viszont a keretem elég szűkös vagy a 2400pro vagy a 7300gt.
Akkor inkább a 7300gt-t vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest