- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
XL4XÁrpi13
újonc
Sziasztok ,
Érdeklődnék van-e valakinek ATI Radeon X2300 Fujitsu Siemens Amilo laptophoz eladó videó kártyája , vagy van-e valamilyen kompatibilis kártya ehhez a géphez ? ( P/N:35G1P5520-C0) -
kecskebégető
aktív tag
Hali!Van egy ilyen kártyám öregemnek építek egy kis mozis gépet köré.Minden rendben is ban HDMIn kresztűl átis megy a kép de a hang csak stereo.
A tv-ből optikai kábellel megy egy 5.1-es rendszerbe. azzal biztos nincs gond mivel az én azstalimmal kiprobáltam Nvidias gép és gond nélkűl átflöppen a 5.1,7.1 hang is.
Mi lehet a gond ?
J igen a rendszer amin próbálkozok windows 7 32 bit. Köszi. -
Urzu_7
aktív tag
válasz
SzindyKraft #899 üzenetére
Leírom, persze.
1. Le kell tölteni a legfrissebbCatalyst HotFix-et
2. Indítsd a letöltött fájlt. Ekkor kicsomagolja a dolgokat (általában C:/AMD könyvtárba). Ha megnyitod a
mappát keresd meg a Packages\Drivers\Display\ mappát. Abban lesz 2 (nálam 2 volt wl*.inf=Vista w7*.inf=Win7) .inf fájl.3. Ahogy írtad Windows 7-ed van, ezért a W7-el kezdődő .inf fájlt nyisd meg, mondjuk Notepad++ -al.
4. Notepad++ -ban a Keresés menüben válaszd a Csere... funkciót, a Keresendő mezőbe írd be 94C3, míg a Csere erre mezőbe a 94C4-et. A Csere gombbal egyesével le tudod cserélni az Összes cseréje gombbal az összeset le tudod (de inkább egyesével csináld, nehogy mást is lecseréljen amit nem kellene). Ha ez megvan mentsd le (ha lehet előtte egy biztonsági másolatot készíts).
5. Ezek után jobb klikk a fájlra és válaszd a Telepítés opciót. Ekkor fel kéne telepítenie, ha nem megy akkor marad az oldschool megoldás, irány az eszközkezelő és onnét próbálkozz. Ha felmegy kell egy újraindítás és már megy is. A Catalyst Control Center viszont működésképtelen, nem telepíti fel, manuálisan meg hiába szenvedsz vele. Ha esetleg hardveres/szoftveres tuning kellene, felbontást állítani, vagy frissítési rátát állítani akkor használd az Ati Tray Tools nevezetű programot.
Én Vistára fel tudtam így rakni, 7-esen még nem próbáltam, de mennie kéne.
B terv. Ati Tray Tools-nak van egy olyan funkciója ahol a játékokat (jelen esetben .exe fájlokat) futtathatsz miközben az ATT azt mondja (mondjuk az Ati telepítőjének) hogy 1002(amd) és 94C3-as videokártyád van.
Ezt a Manage Game Profiles/D3D Tweaks részben tudod 'bebikázni'. Vendor ID: 1002 Device ID: 94C3 Device Name: ATI Radeon HD 2400 PRO, Én így még nem próbáltam, de hátha -
Urzu_7
aktív tag
válasz
SzindyKraft #897 üzenetére
Ugyan ilyen kártyám van, nálam se megy. A probléma az, hogy hiányzik az .inf fájlból a 94C4 jelzésű kártya, ami a HD2400 PRO AGP lenne. Már írtam AMD-nek, majd megoldják. Addig annyit tehetsz, hogy beszerkeszted az .inf fájlt és lecseréled mondjuk a 94C3-as írásokat 94C4-re és utána a driver-t fel tudod tenni. De ez bonyolult művelet.
-
SzindyKraft
csendes tag
Felakartam telepíteni a Catalyst Control Center-t, de a telepítő listájában nem jelenik meg. Már leszedtem a megfelelő drivert hozzá, de ennél sem működik. Csak Ati Catalyst Install Manager-t telepít, de azzal semmi sem változik. Mi lehet a baj?!
Windows 7 Home Professional [32bit]
CPU:Intel Celeron 3.06Ghz
Ati Catalyst HD 2400 Pro AGP [Videokártya]Linkelek képet is hozzá:
http://kepfeltoltes.hu/view/130308/Catalyst_Telep_t__Hiba_www.kepfeltoltes.hu_.png -
Burszi
csendes tag
Sziasztok
ATI Sapphire hd 2400 pro vga-s kártyám van, újraraktam az xp-t, mert tönkrement a vinyóm, azóta nem tudom feltelepíteni a drivert a vga-hoz, bármit töltök le, nem talál kompatibilis harvet vagy oprendszert a telepítő. Tudtok segíteni?
-
vacs
veterán
Sziasztok, haver videókártyája sz*rakodik (Ati radeon 2400 hd pro):
- youtube, indavideo stb videó lejátszásánál lefagy a gép azonnal!
- hibakód: 0X0000008E
- win XP
Tudtok segíteni ? -
Psicho
csendes tag
hátt már próbáltam ha jólemlékszem , amugy azért ide irtam mert itt láttam ezt a hibát!
kösz! megpróbálom! remélem jólesz!
amugy ugy , ha a biosban visszaveszem 1.8 ghz re a procit (xp 2500+ ra ) akkor jó és van 3d -
Psicho
csendes tag
igen agp-s , de amugy ha visszaveszem a procit 1,8 ghz -re akkor jó, mert az alap az rev 2.0 vagyis az a bios ami valójátan kellene a procihoz (amd athlon xp 3200+) az nem jó mivel rev 1.4 en és 1.6 on menne, :/ sajnos, amugy jó, csak a 3 d nem! , ugyhogy visszavettem 1.8 ra az amugy 2.2ghz-s procit, és kész!
de ha van valami megoldás akkor kérlek segítsetek!
-
Psicho
csendes tag
szasztok! légyszives segítsetek , nemrég kicseréltem a procit (amd athlon xp 2800+ rol cseréltem le , ---> amd athlon xp 3200+ ra! ) elötte nem volt semmi baj a direct3d-tesztekkel és semivel, most vettem észre hogy ha tesztelni akarok :
A Direct3D 7 tesztjének eredményei: Hiba a(z) 8. lépésnél (3D-eszköz létrehozása): HRESULT = 0x80004005 (Általános hiba)
A Direct3D 8 tesztjének eredményei: Hiba a(z) 8. lépésnél (3D-eszköz létrehozása): HRESULT = 0x8876086c (hibakód)
A Direct3D 9 tesztjének eredményei: Hiba a(z) 8. lépésnél (3D-eszköz létrehozása): HRESULT = 0x8876086c (hibakód)
azeket irja ki!azért teszteltem mert ujra tettem az xp-t és utána mindig szoktam, a videókártyám ati radeon (sapphire) hd 2600 pro , a diver az eredeti (cd-röl)
de próbáltam már régebbi drivert is , ujjabbat is , a radeon omega drivert is , de azzal sem volt jó!mi lehet a gond, mit tegyek? gyorsan kellene a segítség üzenetben ha kérhetem, mert itt nem biztos hogy észreveszem!
-
ebegab92
senior tag
Valakinek nincs eladó kártyája? AGP-s érdekelne
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
d.véderjoe #886 üzenetére
Ezt a hibát ismerem (bár lehet azóta már megoldottad).
Ugyebár egyből egy catalyst hotfix kell az AMD oldal szerint. Miután megvan, fel kell szimplán telepíteni, majd újraindítani. Ezek után maga a driver fel lesz (elvileg) telepítve, de a Control Center-e nem indítható így még egyszer újra kell telepíteni újraindítás nélkül és telepítés után menni fog a CCC is. Nekem csak így sikerül frissíteni a driver-étUi.: Nálam megoldódott minden probléma (amióta nem játszok dx9-ben
)
-
d.véderjoe
tag
Adott egy 2400HD, XP rendszeren Catalyst felmegy, de a driver frissítés után szétesik a kép és alaphelyzetbe áll... csak a régi driver visszaállítás segít. Mi lehet a probléma? Amúgy az AMD honlapjáról töltöttem le a meghajtóprogramot...
köszi -
zsomen
csendes tag
Na, nekem megoldódott a probléma. 11-8_xp32_dd_ccc_ocl drivert telepítettem fel, és azóta se fagyás, se ati2dvag.dll hiba. Lehet az AMD kijavította a hibát, vagy nemtudom, te miután feltettem minden hiba megszűnt. Aki hasonló hibával küzd próbálja meg ezt a drivert. De mielőtt felteszitek érdemes minden más vidikari drivert törölni, sőt, még a vidikarit is távolítsátok el az eszközkezelőből.
-
Urzu_7
aktív tag
Én azt hiszem sejtem a problémát...
Az én configom:
Asrock P4VM800 alap
1GB RAM
XP SP3 stb.Az AMD oldalán a Catalyst hotfix-et adja. abból nekem most a 11.6 van (legfrissebb) és ugyan ezek a problémák vannak mint nálad, szerencsére a kékhalálos mizéria már megszűnt viszont directx 9-es játékok kifagynak (pl.: HL2) directx8-ban meg megy
Tehát a driver-el van a baj, úgy látszik elfelejtettek programozni AMD-nél a régi 8.3-as catalyst még jó volt ott csak kisebb grafikai problémák voltak.
Tehát AGP FAIL
De ha valakinek van további ötlete/megoldása én is várnám
-
zsomen
csendes tag
válasz
Badman 4ever #878 üzenetére
Értem. Akk próbáljam ki esetleg másik lappal? Milyet javasolsz ami már elbírja, de közel azonos a mostani lapommal?
-
zsomen
csendes tag
válasz
Badman 4ever #876 üzenetére
A legújabbat tettem fel rá.
-
zsomen
csendes tag
Hali.
Következő a problémám. Van egy ATI Radeo HD 2400-as kártyám (újonnan).
Feltelepítettem XP-re, és mindig eltérő időközönként kékhalál, ati2dvag.dll hibára hivatkozva. Gondoltam az XP hibás, feltettem egy Win7-et. Azzal egy darabig gond nem volt, de egy idő után elkezdte azt játszani, hogy egyszer 1 perc után, egyszer 1 óra után, mikor hogy kifagy az egész gép. Már sokmindent próbáltam, de nem tudom mi lehet a baj.Config:
Asus P4P8X alaplap
2 GB RAM
jelenleg XPHa vkinek van ötlete, várom a javaslatokat
-
PDoki
tag
Sziasztok!
Létezik HD 2400-as passzív hűtéses, AGP-s változat? Ha igen, ki gyárt ilyet? Köszi! -
stahlhelm79
csendes tag
Sziasztok!
Az ATI Radeon 2400 Pro AGP-s videókártyámra gyanakszom a következőkkel: XP-t kellett újratelepítenem, minden rendben ment. Csakhogy: mikor beágyazott videókat akarok nézni index-en v youtube-on pl, egy darabig tölt a vinyó, aztán lefagy a gép. Egyszer volt kék halál is, valami ati???.dll-re panaszkodott, nem emlékszem. Firefox-ból és Int Explorer-ből is ugyanúgy kifagy. Merre induljak?
Konfig: AMD Barthon 2500, 1 GB MEM, ABIT NF7SKöszönöm
-
szepsy
senior tag
p
-
jboris
tag
Hali. Van egy Ati HD2400 XT karim. Az a baj vele hogy megál mint ha lefagyna de az egér megy ... aztán kidob egy kékképernyőt h az ati2dvag fálj valőszínűleg hibát okozott stb .. a bios frissítve van rajta és az a sejtésem hogy lehet rossz hozzá :S http://www.giga-byte.hu/ erről az oldalrol szedtem le :S h lehetne visszalőni rá a gyárit ?? és tud-e valaki segíteni benne ?:S
-
mephysto
csendes tag
Sziasztok!
Egy Ati Radeon HD 2400 XT (dual DVI) 256MB kártyám van. Be fog krepálni a monitorom, most nézelődök. Kicsit lemaradtam és zavaros a kép
Egy Samsung SyncMaster 2494HS meg tudna hajtani ez a kártya? A monitornak 1920 x 1080 a native felbontása.
Olvastam ilyet is egy elektromos boltnál ennél a monitornál:
"Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a HDMI interfészből egyidejűleg különböző szabványúak is jelen vannak a piacon. A készülékkel elérhető maximális felbontást mind a VGA jelforrás, mind az alkalmazott kábel oldaláról az 1.3 verziószámú HDMI protokoll képes csak átvinni. Ugyanez a szabály érvényes, ha single-link vagy dual-link DVI/HDMI konverziós kábelt vagy adaptert alkalmazunk."
Mi vaaaaan? Nekem jó a DVI, én azon szeretném használni... homályosítsatok fel légysziiiii
Köszönöm!
-
nandon
tag
válasz
Badman 4ever #866 üzenetére
A Powerplay nem bios - szintű feature...!? De hasonló elérhető bios módosítással? --->
-
nandon
tag
válasz
Badman 4ever #864 üzenetére
"The GPU was running at 110 MHz and the RAM at 252 MHz at idle." - Ez az első hozzászólás utolsó mondata
Egyébiránt a 4350-esnél a PowerPlay pont 110MHz/250MHz értékre veszi vissza az órajeleket, ez véletlen egybeesés lenne? -
De mégis...
Itt lehet olvasni róla." A HD 3800-asok már fejlett power management rendelkeznek melynek neve : ATI PowerPlay™a lényege az, hogy amikor nincs a kártya igénybe véve, pl nem játszunk rajta, akkor a GPU frekvenciáját visszaveszi 297 MHz-re. Természetesen ilyen esetben a GPU hüvösebb is. Ezzel a technológiával egymagában is energiatakarítható meg..."
-
válasz
Badman 4ever #858 üzenetére
Soha nem hallottam róla...
-
nandon
tag
Sziasztok!
Lenne egy egyszerű kérdésem: a HD2400Pro (pl. MSI RX2400) kártyáknál van valamiféle PowerPlay-szerű energia-takarékos vezérlés(pl. gpu idle:110MHz, gpu load:525MHz stb.)?
Előre is köszönöm! -
richard97
csendes tag
Szisztok! Segitseg kene, nagyon surgosen. Az lenne a problema hogy nekem van egy dell xps one A 2010 gepem, amiben van egy Ati Radeon hd 2400 videokartya. Az uzletben azt mondtak hogy ez egy nem sima, 256 mb-os videokartya, hanem ugrade-l 1 gb ig, ugy hogy elvesz a rambol (4 gb). En itthol megneztem a gepemen, es a beallitasoknal ki is irja, hogy osszes elerhto grafikus memoria 1000 mb. Ez mind szep es jo lenne, csak mikor jatszok nem tudok meg kozepes grafikan se jatszani ( pl. fifa 10), mert szaggat. Megkerdeztem az uzletbe hogy miert teszi, de azt mondtak hogy amiert 1 gb os a videokartya, attol meg a jatek nem ismeri fel csak az alap, 256-os videokartyat es a rambol elvett memoriat nem. Szerintem ez egy nagy hulyeseg, mert ha a videokartya 1 gb -os, akkor fel kene hogy ismerje a jatek is 1 gb-osnak. Csak az a gond, hogy ilyen beallitast, akarhogy kerestem nem taltam. Nem tudna valaki segiteni ebben az ugyben? Nagyon megkoszonnem...
-
válasz
gordonfreemN #850 üzenetére
Én azt csináltam,hogy az automatikusan induló programok közül kitiltottam a catalyst controllert...Így nem tudom kirakni a tv-re a cuccot,de legalább nem lesz baj.
-
stahlhelm79
csendes tag
-
Krisinto
őstag
válasz
gordonfreemN #843 üzenetére
hiányzik valami DLL-fájl szerintem
Legújabb driverrel próbáltátok?szerk:
esetleg más programmal nem akadhat össze?
teljes config? -
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #843 üzenetére
-
stahlhelm79
csendes tag
Köszönöm a segítséget
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
stahlhelm79 #846 üzenetére
Lehet kapni műszaki kereskedésekben.
-
törölt tag
válasz
stahlhelm79 #846 üzenetére
Nem tudom. Nekem a VGA-hoz adták.
-
törölt tag
válasz
stahlhelm79 #844 üzenetére
Ha jól tudom, a nvidia és az ATI kártyákon más az S-video kimenet bekötése. Ami az nvidiához jó, nem biztos, hogy az ATI-n megy. Nekem az ATI kártyámhoz adtak egy S-video/kompozit átalakítót, azzal jó, de a kereskedelemben kaphatóval nem.
-
stahlhelm79
csendes tag
Sziasztok!
Ati Radeon 2400 Pro AGP 256 Mb kártyámat szeretném hagyományos CRT tévére kötni. A legújabb Catalist driver van fent és XP Service Pack 2.
Egy S-video -> kompozit video kábelt (sárga RCA) használok. Ha ki akarom terjeszteni az asztalt a tévére, semmi sem történik, csak 1-2 csík villódzik a tévén keresés közben.
Próbáltam S-video -> S-video kábellel is, semmi eredmény.
Ugyanebben a gépben egy Nvidia Gefroce 4xxx (már nem emlékszem pontosan) kártyával ez simán ment, a tévé ugyanaz.
Hol lehet a hiba?Köszi előre is
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, egy havernak van egy 2400pro kártyája. A gondja annyi, hogy minden driverpróba után is kék halállal meghal neki, a telepítéstől számított 2 héten belül. A hiba az ati2dvag névre hivatkozik...
-
duracell45
csendes tag
hello olyan kérdésem lenne hogy egy játékban(Counter Strike) nincs betű és nem tudom hogy mi lehet a baja hogy milyen progi kéne hogy kijavithatja a hibát
előre is köszi a segítséget
-
-
pc-eye
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.Az ATI Catalyst nem akar feltelepülni a gépemre.Ha az eredeti CDről teszem fel akkor hibajelentés ha meg internetről akkor telepítőcsomaghiba és kihajda.Aki tud valamit írjon!
-
person
senior tag
Üdv egy kis segítség kellene !
Haver gépe:
Intel celeron 2.4GHz s478
768MB ram
HD2600 Pro AGP DDR2 512MB
Asrock P4145D+A gond hogy minden régebbi játék is rettenetesen akad. GTA San Andreas Pl. teljesen visszavett grafikával 800x600-on szinte játszhatatlan.
A CPU kihasználtság játék alatt 100% a GPU viszont 5-10% max.
A gyári és a legfrissebb driverrel volt próbálva.
Valakinek valami hasznos ötlete lenne azt megköszönném. Ha rossz helyen járok akkor egy átirányítást is. -
Csazsol
senior tag
Sziasztok
Egy kis segítségre szorulok...
ATI Radeon HD2400 PRO 512 MB AGP
Innen az első
letöltve-telepítve.Ki is javította a játékokban a zavaró hibákat.
VISZONT:
3dmark 2001 SE felénél, 3dmark03 már a fele előtt újraindítja a gépet.
3dmark06 el sem indul:System Info error: Wbem not connected MO_WMI :: CWMIObject:: connectToWbem()Előre is köszi...
-
törölt tag
válasz
impalaman #819 üzenetére
De nem a DirectX 10 től. Mert ha így lenne, egyetlen DX10-es videokártya nem menne XP-n. A COD2-t a grafikai beállítómenöjében be lehet állítani DirctX7-es grafikai motorra.
OPTIONS->GRAPHICS->RENDERING METHOD PREFERENCE.Itt alaphelyzetben automatikus van beállítva, de DirectX7-esre véve már mennie kéne. A COD2 DirectX9-es motorja rosszul van optimalizálva, és még egy közepes kártyán sem mindig megy folyamatosan, nemhogy egy 2400 pro-n.
-
impalaman
aktív tag
Hello!
Nekem is HD2400 PRO-m van és akad a CoD 2 még lowon is -
törölt tag
Szerintem nem az volt a gond. Minden DirectX 10-es videokártya megy XP-n. A COD2 meg pláne jól fut! Ha a directX 10-es környezet hiánya lenne a hiba forrása, akkor minden ilyen videokártya tulajnak gondja lenne XP alatt. Ezek a kártyák egyébként is visszafelé kompatibilisek. Minden korábbi Direct-X-et támogatnak. A COD2-nek egyébként sincs semmi köze a Direct-X 10-hez.
-
piesta2
csendes tag
megoldódott a problémám. a hiba az volt hogy a kártya ugyebár dx 10 es. nos az xp nem támogatja a dx 10 et. felraktam a windows 7 et és tökéletesen működik.
-
piesta2
csendes tag
köszi. elég fura amugy...
-
piesta2
csendes tag
XP-m van
hát nem pixelhiba. hanem keverednek a dolgok. pl mint látod az autos játéknál a kormány bel felső része 180°ba elfordul. aztán cod2 be a fal helyett célkereszt van, gránát jel helyett valami más meg hasonlók. keveredik a grafika. de fel akarom rakni a win7 et
athlon xp2000
1,5gb ram
ez a vidi kari
remélem menni fog. és akkor a kártya is menni fog remélem -
piesta2
csendes tag
helyzet az. hogy kint az asztalon böngészőbe meg ahova nem kell 3D ott megy a kártya rendesen. de ha már be lépek 1 játékba és ott akarok játszani vannak benne hibák. ez nem a monitor hibája. és nem csak nálam van ez a jelenség. egyik ismerősömnek is ilyen van csak 256 os és neki is ez a baj. a játék beállításait húztam én vissza is fel is ugyanaz... mindenképp rossz. sőt ha jobban lehúzom még rosszabb ha feljebb teszem akkor meg fps csökkenés.
a ventivel nincs baj, hidegen is ilyen... meg meg is néztem semmi gond.
sajnos erre a problémára sehol nem találtam még megoldást. más hd2400 agp pro 512 mb-os társamnak nincs ilyen gondja? egyet tudok, szinte a szomszédba és nála sem találjuk a megoldást. más az alaplapunk is proci minden, mégis ez van
remélem most kicsit érthetőbben írtam le -
piesta2
csendes tag
üdv!
nekem az a problémám hogy vettem a 2400 hd pro agp 512 es vid kártát. de belépek 1 játékba és pixel hibás a gem. probáltam a kártya cdjével, a 9.6 os catalistal nem megy semmi :S az ati oldalárol ha letöltöm a drivert aztirja nem találja a kártyát. azaz nem compatibilis. de ott csak (PCIe) van tehát nincs küldön agpre. nem értem mi van. és nem csak nálam van ez. 1ik ismerősöm is ijet vett és ugyanez van. értem hogy nem game kártya de ezt azért mégsem kéne csinálnia. -
kovi5594
csendes tag
Köszi, megoldódott...Haverom megcsinálta, a bios-ban kellett átállítani valamit hogy ne a beépített vga-t ismerje fel elsődlegesnek...Érdekes csak ennél a karinál csinálta...Na mindegy mükszik és jó és köszi a segítséget!!!!!
-
sycorax182
tag
van hozzá driver, nem tudom már, hogy hol sikerült megtalálnom. 9.4es+hotfix. ha kell, akkor átküldöm. nekem műxik win7tel.
Anno, mikor tavalyelőtt karácsonykor megvettem a kártyát, nem működött, szerviz -> azt mondják semmi baja. Aha, kiderült, hogy a gyári driver nem jó LOOL. Azóta is csak 1 db működő verzióm van hozzá.... Ez az első ati kártyám és az utolsó is. Jó kártya, de a support az szörnyű. Nagyot csalódtam az AMD-ben, pedig nekem azelőtt csak AMD gépem volt, időközben az is beszart, kipróbáltam az intelt, egyelőre tetszik. Bocs, ez egy kicsit más tészta, csak érzékeltettem, hogy pedig igen elkötelezett híve voltam az AMD-nek, de most már azt mondom: soha többet. (főleg, hogy eddig minden amd-s procimat, vagy lapomat azért kellett cserélni, mert tönkrement, apám meg inteles, neki ilyen gondja sosem volt) bocs az offért. -
kovi5594
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy vettem (boltban) egy Radeon HD2400Pro 512mb-os videókarit, betettem a gépbe és folyamatosan kikapcsolgatott a gép...Néha 2 perc után 5 perc után és volt hogy 3 másodperc után...Amikor sokáig "bírta" akkor feltelepítettem a cd-n lévő drivert de az se segített...Valaki segítsen lécci, naon kéne!!!!! Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest