- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psicho
csendes tag
hátt már próbáltam ha jólemlékszem , amugy azért ide irtam mert itt láttam ezt a hibát!
kösz! megpróbálom! remélem jólesz!
amugy ugy , ha a biosban visszaveszem 1.8 ghz re a procit (xp 2500+ ra ) akkor jó és van 3d -
Psicho
csendes tag
igen agp-s , de amugy ha visszaveszem a procit 1,8 ghz -re akkor jó, mert az alap az rev 2.0 vagyis az a bios ami valójátan kellene a procihoz (amd athlon xp 3200+) az nem jó mivel rev 1.4 en és 1.6 on menne, :/ sajnos, amugy jó, csak a 3 d nem! , ugyhogy visszavettem 1.8 ra az amugy 2.2ghz-s procit, és kész!
de ha van valami megoldás akkor kérlek segítsetek!
-
Psicho
csendes tag
szasztok! légyszives segítsetek , nemrég kicseréltem a procit (amd athlon xp 2800+ rol cseréltem le , ---> amd athlon xp 3200+ ra! ) elötte nem volt semmi baj a direct3d-tesztekkel és semivel, most vettem észre hogy ha tesztelni akarok :
A Direct3D 7 tesztjének eredményei: Hiba a(z) 8. lépésnél (3D-eszköz létrehozása): HRESULT = 0x80004005 (Általános hiba)
A Direct3D 8 tesztjének eredményei: Hiba a(z) 8. lépésnél (3D-eszköz létrehozása): HRESULT = 0x8876086c (hibakód)
A Direct3D 9 tesztjének eredményei: Hiba a(z) 8. lépésnél (3D-eszköz létrehozása): HRESULT = 0x8876086c (hibakód)
azeket irja ki!azért teszteltem mert ujra tettem az xp-t és utána mindig szoktam, a videókártyám ati radeon (sapphire) hd 2600 pro , a diver az eredeti (cd-röl)
de próbáltam már régebbi drivert is , ujjabbat is , a radeon omega drivert is , de azzal sem volt jó!mi lehet a gond, mit tegyek? gyorsan kellene a segítség üzenetben ha kérhetem, mert itt nem biztos hogy észreveszem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest