Új hozzászólás Aktív témák
-
anzo
senior tag
Tuningról tudna valaki mondani valami használhatót! Mert egyik programmal sem tudom nagyobb teljesítményre bírni a kártyám, próbáltam az AtiToolst, AtiTrayTools, Powerstrip de eddig semmi.
-
anzo
senior tag
Én is boldog tulajdonosa lettem egy GIGABYTE GV-RX24T256HP tipusú HD 2400XT karinak, Egy Inno3D 7300GS -röl váltottam. Eddig a tapasztalataim elég vegyesek, a játékok szépen elfutnak rajt persze nem full grafikán de 1024 ben eddig minden játék médium beállitásokkal szépen futott a képe sokkal szebb mint a 7300 nak volt, a Ghost Recon 2 egy picit meg izzasztja de még azzal sincs gond, igaz én nem nézegetem, hogy hány FPS-el fut nekem elég az ha nem akad az hogy ez most 30 vagy 100 FPS az nem érdekel. Ami nem tetszik a driver sokkal macerásabb feltelepiteni mint az nvidiáét a hőmérséklet kijelzés nem pontos állandóan 50-60 fokot jelez és ha megfogom a hütőt full hideg és vannak rejtélyes lefagyások jobban mondva csak a monitort kapcsolja ki a gép ketyeg tovább de csak resettel tudom vissza hozni a képet. Ma megpróbálok egy windows reinstallt remélem megszünnek ezek a problémák és akkor egy nagyon jö kártyám lesz tizenpár ezer forintból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest