- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
lanyoo
tag
válasz
Segnior_Barthez #665 üzenetére
Amikor valami komolyabb játékkal játszok, előtte fel szoktam húzni 425/370 körülre, ez nálam észrevehető, de azért mert a minőségi beállításokat úgy szoktam belőni, hogy alapórajelen meglegyen az átlag 30fps.
-
lanyoo
tag
válasz
Segnior_Barthez #662 üzenetére
20% nem fog menni, úgy 10-re számíthatsz még Zalmannal is.
A GPU órajel emelése többet számít, mert a 9800proknak nagyon nagy a memória sávszélessége. -
[HUN]Zolee
őstag
válasz
Segnior_Barthez #660 üzenetére
de nem azzal kapcsolatba kérdeztél
de különösen nem zavar hogy megkérdezted -
Torry
addikt
válasz
Segnior_Barthez #656 üzenetére
Legjobb beállítás egyébként a 2-2-2-5
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
Ezzel a kérdéssem keresd meg a saját lapoddal foglalkozó topicot, ott bizta többen tudnak segíteni mint itt
[Szerkesztve] -
adamsX
aktív tag
válasz
Igen a biosba kell beállítani és gyorsabb lesz a memória. A beállítását ha megtalálod akkor már csak variálni kell.
-
myrra
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #263 üzenetére
és most a mark2005ben mennyit csinál? mert az az 1000 pont életveszélyes volt
-
Cardinella
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #260 üzenetére
Akkor, ez egy sikeres műtét volt, (az a 266-os RAM nem nagyon illett a rendszerbe
; add el a 2*256-os modult, és vegyél valami 400MHz-es példányt); egyébként én is a RadLinker-t használom ősidők óta, bár amióta megvan a 9800Pro nem is használtam...egy 9100-as után éppen elég jó volt a kártya normája.
(Bár, kedvet kaptam egy kis teszteléshez; lehet, hogy hétvégén kipróbálom mennyit bír a cuccom; a 9100-ast is felkergettem annak idején az uborkafára rendesen...)
-
Cardinella
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #256 üzenetére
§255,256.
Ijjj, hosszú téma ez.
(Nekem Abit lapom van P4-gyel. A bios-ban FSB:RAM arányt tudok állítani, 3:4 v. 4:5-öt. Most a proc. 160-as FSB-vel megy, 4:5 aránnyal a mem. 200-on(400MHz).
Bátyám gépe egy régebbi AMD konfig., Epox lappal. Azon az FSB és mem.frekvencia is külön állítható...)
Az Asus bios-t nem ismerem. Ha a proc. FSB-je most 133, és az FSB:RAM Nálad 1:1; akkor most van 1GB 266-os RAM-od...és ez baj.
Ezért kellene a 266-ost kivenni, és a 166-os(333RAM) mem.frekvenciát felfelé tolni 170-180-190 felé, ameddig bírja. A 400-as RAM-od bírni fogja a strapát, hiszen az még így is alul lesz hajtva.
(Megnézem a lapod bios-át, csak most éppen dolgozok; vagy dobd be az 'Azonnali kérdések órájába' a problémát; ott biztos ismeri valaki hogyan lehet Nálad ''belerúgni'' a mem.frekvenciába.)
[Szerkesztve] -
gabx76
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #256 üzenetére
BIOS-ban kell utánanézni, vagy AIDA megmondja. Nem kell külön húzni, beállítod a frekit és mindkettő azon megy. Ennyi. (elméletileg)
-
gabx76
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #248 üzenetére
Szerintem is jobb, ha kidobod a 266-ost. A samsung talán bírja a húzást, próbáld ki, szerintem segíthet. 256-tal kevesebb még nem olyan katasztrófa. Mondjuk az az 5000 sem halálosan kevés.
-
Cardinella
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #250 üzenetére
Én a 266-os modult kivenném; a 333-ast pedig meghúznám, amennyire bírja; azzal szerintem ütősebb lenne a rendszered.
(Ez a Control Center probléma számomra így már érthetetlen;... igen, indítás után a grafika bekalibrálását segítő felület jelenik meg.)
-
Cardinella
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #248 üzenetére
Ha az alaplapod 266-on hajtja a ramokat; akkor érthető (ijjj, elég jól összeválogattad
).
(A driver felment jól Net 1.1 után?)
Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest