- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Aktív témák
-
Petro
tag
válasz
Cardinella #269 üzenetére
Köszi!
Még egy kérdés, kicsit láma vagyok a dologhoz de az a 350MHz azt jelenti hogy addig lehet húzni, mert alapból 340-en megy?
[Szerkesztve] -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Cardinella #262 üzenetére
Kétszer ment el...
[Szerkesztve] -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Cardinella #262 üzenetére
Odaadtam a RAMokat a barátomnak, hogy adja el, és hozzon 1 db 512/400-t.
7eFt/db. 256/266 Kingston, és 256/400 Hynix. Szerintem piacképes az ár, de majd a kereslet dönti el.
Most megy ezzel az 512-vel. Szépen és kész. Lefuttattam 5* a Sandra Burn-in wizard-ját. Had izzadjon. Lement szépen. A reportot nem tudom hova mentette de nem is érdekel. Nem fagyott le, ugyhogy egy darabig elég lesz a gép... -
Cardinella
aktív tag
válasz
Cardinella #261 üzenetére
Meg, hülye vagyok, mert munka közben írok; és gyorsan-felületesen olvasok...
Ha, 166-os az FSB-d; a 333-as RAM-ot beapplikálhatod még a gépbe nyugodtan, és lesz 768MB-nyi RAM-od. -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Cardinella #259 üzenetére
Köszi!
Utána néztem a dolgoknak. Pont van egy fórum (xp2200, a7v8x-x). Ott kinéztem egy megoldást, ami egy teszt sorozat eredményeként született, így 11,5*166 (1909Mhz-en) küldte meg a kolléga ami nála röccenés mentesen ment. Gondoltam ez nem olyan egetrengető így 12-es szorzóval 1992Mhz-re állítottam.
Ezt már mondhatom eredményesnek. 3dmark03 alatt 5250 pontocska született.
A GPU-nak és a RAM-nak is adtam egy kis kakaót. 378/337@400/380 - ra (Radlinker) állítottam. Így ki is jött az 5480 pont. Ez szumma 10%-os növekedés.
Remélem nem csak a 3dmark-ban fog érvényesülni, mert azzal ritkán játszok.
Thx Mindenkinek.
Ps. Csak egy RAM maradt benne (512/400). És Érdemes még megemlíteni, hogy a procin egy 3 éves Titán D5TB hűtő muzsikál, és most 42 fokos. -
Cardinella
aktív tag
válasz
Cardinella #258 üzenetére
Megnéztem a Bios-odat.
Advanced menüpont alatt tudod állítani az FSB-t, Mem.frekv.-t.
(CPU External frekvency; arra vigyázz, hogy a PCI frekvencia mindig xyérték/33 legyen!
Alatta: Memory frekvency (MHz), itt állítsd be a legmagasabb értéket, amin stabil a rendszer és utána sanyargasd kedvedre a cuccot.
Természetesen, mielőtt belenyúlsz, az adott menüpontot Auto-ról Manual-ra állítod.Sok sikert! )
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Cardinella #249 üzenetére
Hát így alakult. Mindíg menekítettem át a dolgokat a régiből...
)
Igen a NET1.1 után felmelnt a driver, de ATI Catalyst Control Center-t megnyitva nem csinál semmit. (De legalább nem ír ki hibaüzenetet...) Pedig ha jól tudom valami párbeszédpanelt kellene beadni, ami a finomhangolásra való. Nem?
Na mindegy. Akkor először a RAM-ok egységesítése a cél Cardinella?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest