- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
alicenorbie #979 üzenetére
Én a pro-t venném!Egy kis ügyeskedéssel xt-t lehet belöle faragni!
-
Nimda
addikt
válasz
littlerock #975 üzenetére
Igen (talán) ez egy gyárilag húzott 9550-es!Az everest azért láthatja 9600Xt-nek,mert átirták a device ID-jét.(vagy te?)
Kiváncsian várom hogy mennyit hozol ki belöle max.
-
Nimda
addikt
válasz
littlerock #972 üzenetére
Szerintem te nem is egy 9550-est vettél!
Az alapórajelei ilyen magasak lennének?Na ne már!
-
Nimda
addikt
válasz
littlerock #969 üzenetére
Na azért le nem tol,csak''egy szinten''van,ha megfelelöen húzod!Ha akarnám,megfelelö hütéssel mehetnék feljebb is!
Ne essünk túlzásokba kérem!
-
Nimda
addikt
Recall:Abit radeon 9600 256Mb 450/600(ddr):
2001/1024*768=11335 p.
2003/1024*768=3458 p.
Omega 4.7 és Ati tool
[Szerkesztve] -
Nimda
addikt
válasz
tjhooker464 #852 üzenetére
Azért nem árt ha van rajta némi hütés,mert hosszú távon nem egészséges!
-
Nimda
addikt
Neked ugyanolyan a karid mint nekem.Elvileg te is fel tudod húzni,400-420/300ig ha megfelelöen hütöd!A gyári venti jó,de a memókra kell némi vas!
De láttam ilyen karival 500-as órajelet is,persze akkor a memók maradtak alapban!Vannak ilyen példányok. -
Nimda
addikt
Szerintem ez egy ProSe!Ezeknek a frekije általában,400/200.Éppen az a jellegzetességük hogy a GPU az Pro szintü,de a ram az lassú relative!Amolyan gyárilag húzott sima 9600. Se semmiképp nem lehet,mert azok 64 bitesek és nem értél volna el ilyen eredményeket.Az én Abit 9600-asomat is Se nek látja az Aida,pedig nem az!
Valszeg rosszul olvassa ki a biosból!Vagy maga a Device ID hibás,de ezt nem tudom biztosan.
-
Nimda
addikt
A 9600 jól húzható!Mondjuk attól is függ,milyen gyártótól származik és hogy milyen ramok vannak rajta.Általában pro szintig tolhatóak.A 9550-esröl nincsenek tapasztalataim,bár sok jót hallottam róluk,húzhatóság terén!
De ha most karit kéne vennem,én már nem vennék ilyeneket,mert már lassan nem tudják követni a játékipart! -
Nimda
addikt
válasz
gaborfuge #799 üzenetére
Biztos kicserélték a lapot?
Mert én erösen arra gyanakszom,bár még nem merném százsz.kijelenteni!Mivel elfüstölt a karid,nem hiszem hogy kicserélték a lapod!A vidkari nem lehet rossz,mert kicsi a valószinüsége hogy egyszerre három kari szar legyen.Ha csak ha tényleg kalap a lapod,akkor hazavágta(vágja)ezt is.Mivel csak néha csinálja a fagyást,feszkóproblémára gondolok ezért is gondolom hogy a lapod szar.Tápod elég,memók jók?Proci?Ezeket is próbáld csereberélni,söt!az oprendszert is!Az is lehet hogy valami ''bug''van a winfosban.Ha még ezek után is fennáll a hiba,akkor egyértelmüüü.......
-
Nimda
addikt
-
Nimda
addikt
Hmm
melyik catalyst van fenn?Nekem ugyan húzva van a kari,bár iszonyat stabil,mégis swappel rendesen(persze nem rendszeresen,nem mindenhol,de kicsit zavaró)1024x768-ban,médiumon 2XFSAA és kikapcsolt árnyék mellett!
Tudom több memó kéne+újabb catalyst!Csak az a baj,hogy az újabb driverek lockosak!Alias 4.8-4.9
-
Nimda
addikt
Szóval a doom3 megy?
Egyébként vigyázz a dx diaggal,mert ha a három fül disable van,akkor a helyes!
A driverek nem tesznek fel automatice dx-et!Legfeljebb a gyári cd-k+egy-két játék!A dx9.0c-t neked külön fel kell raknod.Ha már ez fenn van,sorry!Esetleg egy újabb alaplapi driver? -
Nimda
addikt
válasz
Gergello #714 üzenetére
Az kizárt hogy egy Ti kártya mediumon fusson akár a doomon,akár a far cry-on!Bár az utóbbi talán.Ugyanis dx8 alapú!A 9600-os erösebb dx9-ben!Alias 3dmark2003.És mindkét játék erös dx9 alapú.Legfeljebb úgy hogy 640x480-ban!
Na jó 800x600-ban
ÁÁÁ nem cserélek hiszen nagyon jó kis kari ez!De a 4200-es is érdekelne!
-
Nimda
addikt
válasz
bagyulajuve #695 üzenetére
Na szóval,a lapod már Agp 3.0-át támogat.Ehhez kell az alaplapi driver.E nélkül nem is megy a gyorsitás!Egyáltalán ez fenn van?Az eszközkezelö-rendszereszközökben,nézd meg hogy van e felkiáltójel,illetve hogy megvan é az Agp 3.0-ás kontroller!Ha nincs,az gáz.Próbáld meg az alaplapi drivert frissiteni.Egyébként melyik winfost használod?Egyéb ötletem nincs sajnos.Vagy ha nem tudod másik gépben kipróbálni a kareszt,próbálj meg a tiédbe beletenni egy másikat.Csak ne legyen túl nagy generációs különbség!!Pl.Gef.2 ne!Csak igy lehetsz abban biztos hogy nincs hardver hiba!!
-
Nimda
addikt
válasz
bagyulajuve #692 üzenetére
Hát ha a bios frissités nem segit,próbáld meg a winfos újratelepitésével.Próbáltad a karit másik gépben?Igy kizárhatnál bizonyos hibalehetöségeket.Vagy próbálkozhatsz újabb driverekkel is.A 4X,8X-os gyorsitás között valóban nincs érzékelhetö különbség,bár engem is zavarna hogy nem fut úgy ahogy kéne!Milyen teszprogit használsz?Próbáld meg az Aida-t,hogy az mit mond erre.Bár ha nem lenne ''semmilyen'' agp gyorsitás,nem értél volna el 2358 pöttyöt!
-
Nimda
addikt
Kipróbáltad már az új omegát?Az ati tool egy nagy rakás sz@r!Nálam a végtelenségig húzta volna a kártyát!Nem egy reális a tesztje.Még 320-as ram frekinél sem akart megállni!Pedig ez már tényleg sok egy ilyen karesznál!''Élesben'' már nem birta ezt a frekit.
Maradtam a 420/300-nál,és igy stabil több órai játék mellett is. -
Nimda
addikt
válasz
bagyulajuve #677 üzenetére
Esetleg egy bios frissités?Nekempl.akkor csinálta ezt,amikor még a régi bios volt fenn.Igaz nekem via-s asusom van.Én a hardver hibát kizárnám.Akkor nem is müxene.Gondolom a biosban engedélyezve van!?
-
Nimda
addikt
Hali!Újabb eredmények.Abit radeon 9600 256Mb 450/300:
2001/1024*768=11335 p.
2003/1024*768=3458 p.
Omega 4.7 és Ati tool -
Nimda
addikt
A radlinker nagyon jó kis progi!Én is azzal húzom.Az órajelek azért állnak vissza alaphelyzetbe,mert nem elég csak beállitani az új frekit,el is kell menteni.És ezt két helyen kell megtenni.Az egyik az azonnali mentés: ''beállit'' fül,a másik fül:''jelenlegi használata'' pedig azt teszi lehetövé,hogy a windows újrainditása után is megmaradjon a beállitott érték.Ha ezt nem tesszük meg,visszaállnak az értékek!Ajánlom a haladó beállitások megváltoztatását is,egy kicsit vegyük vissza a csúszkát,430-450 körülire,és akkor nem tudjuk túlhúzni a kareszt és a határok is tágabbak,finomabban szabályozhatóak..
-
Nimda
addikt
Igen ez igy van!Lehet hogy a GPU még menne feljebb is,de gyári hütéssel nem merem!A ramokat meg pláne,igy is tüz forróak.300-nál erösen szemetelt.Ha jól tudom 4ns samsungok.Feljebb nem is menne.
Ma mégegyszer lefuttattam a teszteket,és a végleges eredmény ezzel a konfiggal:
2001=1024*768/400/280:10692 p.
2003=1024*768/400/280:3170 p.
Nemtom mér kicsit nött a pontszám 2001 alatt(lehet hogy elözöleg én olvastam rosszul?) -
Nimda
addikt
Abit Radeon 9600 256Mb 400/280=3DMark2003:3170 pötty!
3DMark2001:10200 pötty!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest