- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
N-vidi-A #32455 üzenetére
Minél újabb a "rendszer", relatíve annál rosszabb lesz az eredmény. A teszt ugyanis egyszerűen nem terheli már le az új VGA-kat. De hát ezért kell okosan használni. Mondjuk ahogy a tesztjeimben.
WesTM: Az F1 már rég elveszítette a jelentőségét. Anno arról szólt, ki készíti a legjobb kocsit, és ki a legjobb pilóta. Hol van az már?Most szerencse van, időjárás-faktor, meg egy csomó más szarság, aminek semmi köze az F1-hez.
-
ati888
senior tag
válasz
N-vidi-A #32399 üzenetére
Én egy Nexus 12-es ventit vettem rá, simán bedugtam a 4 tüskés foglalatba és így sincs hangja. Szerintem bőven elég rá egy darab 12-es. Memóriasüniket és egy hosszabb fet hűtőt vagy mit adnak hozzá én azokat is felraktam, csak az egyiket le kellett reszelni félig, hogy elférjen. Jól nézd meg, hogy ha felteszed, ne érjen bele semmibe (nekem beleért 1-2 dologba). Nekem 10-12 fokot hozott rajta és az enyém eddig sem volt meleg (max 70)
ati
-
twine
veterán
válasz
N-vidi-A #32374 üzenetére
S1+ 12-es venti...
hogy miért? Mert hatásosabb mint a Chilla...Nézd meg a kettő méretét és felépítését! Most biztosan felhördülnek a chilla tulajdonosok, de egyiket sem fogom lereagálni! A Chilla akkor lesz parriban az S1+ venti combóval, ha azon is lecserélik a ventiket hatásosabra! Én még a 3870-re vettem az S1-et annak ellenére hogy itt a Ph-n a chillát akarták rám erőltetni...Mikor váltottam 4850-re akkor jöttem rá milyen jól is tettem hogy nem a chillát vettem! Hogy tisztán lássunk...nem fikázom, de szerintem tény,,,hogy hamarabb elfogy a zsugák alól a gyári ventikkel, mint az S1! De ha mégsem volna igazam...akkor az S1+12-es venti hangtalansága biztosan meggyőző! Persze tudom tudom a chilla sem hangos...
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged