- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
nuke7
veterán
hehh... jah. egyébként engem se igazán zavart eddig, - a régi 3850-es karimon is ref. hutö volt
- csakhogy elkezdtem egyre több dologra használni a gépet (munka, tanulás) most lettem rá figyelmes... utánanézek valami programnak, hátha találok olyat, amivel kicsit tudom finomhangolni a 2D-s profilt, majd átváltani padlogázra ha játszom
-
-
katt777
félisten
Ilyen volt a kártya. Egyébként nekem is tűzforrón indult (meg is voltam ijedve, ha visszanézed az akkori hsz-aimat), és pár nap alatt ment le a hőmérséklete az említett szintre. Már a HIS-em is csinált ilyet, sztem idő kell az AMD pasztának a bemelegedéshez.
egyébként ha bios-ban picit visszaveszel a feszültségből, sokkal hűvösebb lesz a kari idle és load is.4870 hűtés, esetleg?
-
katt777
félisten
Na jó, részemről annyi, hogy Vista (x64U) alatt minden ATi driver volt fent nálam, még a hotfixek is, ált. VGA-tiszta partícióra telepítve, és egyiknél sem volt semmi probléma a driverekkel (konfig az adataimnál), viszont olyat láttam, hogy kábelcserével megoldódott a gond. Elhiszem, hogy másoknál meg nem, ha ezt tapasztalták, de könnyen lehet más oka, mint a Catalyst. Részemről ebből kiszálltam, mert nem tudok a már említetteken kívül semmi "okosságot" mondani.
-
katt777
félisten
-
_Toka_
senior tag
Igen, szerintem is te már kezded érezni, de gondolj bele abba, hogy van, aki ma idelátogat, és úgy olvas erről, mint egzakt fogalomról ... mert kénytelen, pedig ez így önmagában nem mond semmit ... csak nézd azt, te mennyit írtál erről, mert igyekeztél körülírni!
És ami a lényeg, katt meghatározása alapján nem működne a program, amit írnom kellene erre a dologra - már persze, ha írnom kellene... -.
És márpedig ennek hiányában erre hivatkozva bármit is kijelenteni, mint tényt, botorság.(#35113) lsc: Persze elnézést kérve tőled, hogy eme lényegtelen apróságot át kell ugranod post-ról post-ra...
(#35115) katt777: Ez esetben nálad lehet, hogy a "nem" néha "igen"-t, vagy fordítva, ... de ebben az a legborzasztóbb, hogy népszerű a stílusod, mert arra utazol, de kevesen tudják, hogy bizony volna miről beszélnünk...
Számodra is egy definíció akkor teljes, akkor lehet róla érdemben gondolkodni/beszélni, ha megfelelően definiált.
De nem baj, légy csak inkább népszerű! -
_Toka_
senior tag
Ha mást nem mondasz neki - CCC-t nem hackeled -, akkor a BIOS-ban "kapott" hőmérsékleti határokon belül tekeri a ventit a szintén ott jelzett mértékben. Ezzel pont azt éri el, hogy idle is, load is 80-90 fok környékén jár a kártya. Azaz kb., mint a kocsiban a hűtővíz: eléri a kívánt hőfokot, majd annak a környékén járatja a kártyát.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest