- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
vagamo #38182 üzenetére
Érdekes mert rossz sztem a kép a Giga mellett a Lord-os linken, ugyanis a tipusban a ZL azt jelenti hogy Zalmanos. Nekem ilyen Zalmanos Gigabyte van, megéri a 300Ft plusszt az egyslotos sapphire-hoz képest ugyanis a Zalmi nagyon jól hűt.. alapon 48-50 fok, de ami a lényeg, hogy terhelve sem megy 60 fok fölé!
-
katt777
félisten
válasz
vagamo #38118 üzenetére
Én ASUS lapba az EPU miatt ASUS-t tennék, aztán szépen szabályozva lenne a VGA feszültsége és órajelei is. Vagy a P5K-val nincs ilyen lehetőséged?
lsc: Nekem az "tetszik", hogy ha már van, mindenütt nekiállnak majd i-core rendszerekkel tesztelni, magyarul az egyszeri user számára totálisan értelmetlen és használhatatlan lesz minden teszt.
-
Departed
őstag
válasz
vagamo #35564 üzenetére
Már úgyis ezt veszed, de csatlakozom a Dual slot-os Sapphire 4850-et elégedetten használók táborához, jó kártya, jó és 28%-on jól hűtve halkan járó ventivel.
Meg most nemrég kiderült, hogy az sem természetesen jó tulajdonsága (mindnek ilyennek kéne lennie, de szinte csak ez ilyen) hogy 160/250-re veszi vissza 2D-ben az órajeleket.
A HIS lehetne jobb (persze jóval drágábban), hogy kifújja a házból a meleget, de ha van egy olcsó házventid, ugyanezt megcsinálja. Szóval jót vettem és jót veszel -
kavicssli
addikt
válasz
vagamo #35555 üzenetére
Szia! Nekem lassan 1 hónapja ilyen kártyám van!Nagyon megvagyok elégedve!
Nagyon halk és jól hűti a GPU-t! Szerintem nagyon jó választás ennyi pénzért! Tuning sajnos nem volt mert a procim (2.9Ghz) Nem hajta ki teljesen így feleslegesnek tartom a tuningot!Mondjuk én meglepődtem hogy milyen kicsike dobozba érkezett!
-
lsc
nagyúr
-
katt777
félisten
válasz
vagamo #34910 üzenetére
Mindenképpen valamilyen ASUS-t vegyél, mert az ASUS EPU-ja tökéletesen vezérli a VGA energiakezelését (órajelek és fesz is), így nem fog sokat fogyasztani, nem melegszik túl, és semmit nem kell variálnod bios-szal vagy ATT-szal, hogy a VGA tökéletesen üzemeljen. Én is sajnálom, hogy anno nem volt +5k-m ASUS 4870-re.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Classic / Xbox 360
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest