Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
Kroni1 #38848 üzenetére
Nekem is ennyire veszi csak vissza. Nemrég írtam, hogy próbáltam lejjebb vinni az órajelet. De 350/ 1000 alatt meghalt a kártya. Feszültség értékeket is lejjebb vettem. ATT-t használok hozzá.
Bár igazából amíg koleszban van a gépem, nem nagyon érdekel az energiaspórolás.Tetszik az aláírásod. Hehe
lala42: Így van.
-
laci666
senior tag
válasz
Kroni1 #37807 üzenetére
Milyen hűtőd van?
Én ezt néztem ki:Arctic Cooling Accelero Twin Turbo -
katt777
félisten
válasz
Kroni1 #37809 üzenetére
Ahogy az sem véletlen, hogy a "4870-kompatibilis" hűtők többsége csak rászerelhetőségében az. Az általam tapasztalt hőértékek nagyon jók az alap 90-95°C köré melegedő 4870-ekhez képest, persze némi ATT szabályozást kapott a cucc, és került fölé, a ház oldalába 2db 12cm venti is. Az új házban még nem volt alkalmam tesztelni, hála az 1 hónapja húzódó (nem) garozásnak, de azért egy 23cm-es venti csak hűti majd egy picikét kívülről (azaz a hátulját is, ami tűzforró amúgy).
-
katt777
félisten
válasz
Kroni1 #37807 üzenetére
Az én 4870-em GPU-ja Furmark alatt sem emelkedett 75°C fölé, a ShaderIO is ekörül volt, a MemIO viszont 95°C-ra is felmelegedett, de sem a bios biztonsági 105°C-ának, sem a hardver 120°C-ának a közelében sem volt a kari. Aztán egyik reggelről délutánra elfelejtette a PCI-E2.0X16 módot.
Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest