Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
looser #27001 üzenetére
Nem tudom változtattak-e rajtuk, de pár éve raktam az akkori kártyám memóriáira thermaltake réz bordákat, és azóta fenn vannak. Ezt a könyves dolgot nem igazán értem. Fogod a hüvelykujjad és jó alaposan rászorítod, úgy hogy a másik oldalról megtámasztod szintén ujjal, persze ha van ott valami alkatrész akkor vigyázva, talán legjobb valami pamut anyagot alátenni a támasztó ujj alá. Az ic-ket portalanítani kell, vannak spéci lemosók, de 90% körüli alkohol is jó. Fentebb emlegették a radírt, de azt én még nem próbáltam ramon legalábbis.
-
westlake
félisten
válasz
looser #24535 üzenetére
az a legegyszerubb, ha felmesz a windows update-re.. az autamatikusan leszedi hozza a drivert.. egyebkent a full catalyst pack-ben sincs benne ez a driver (legalabbis ugy tudom)..
mod: akinek van 4870 x2-je, az ira mar le, hogy tuningban meddig jutott a kartyaval/kartyakkal.. igazabol gyari huteses eredmenyek erdekelnenek.. en egyelore azt nem ertem, hogy ha rivatunerrel emelem a gpu orajeleket, akkor 790 mhz-nel mar fekete csikok vibralnak a kepernyon, ha viszont a control centerbol, akkor meg 800 mhz-nel sincs neki semmi baja..
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest