Aktív témák
-
Atla
senior tag
válasz
Csorbi #25128 üzenetére
Nálam is meghajlott a nyák!NEm kell félni töle,csak vigyázz h túl sokszor ne csavargasd szét mert elkopik a csavar menete és ugy jársz mint én!Lepattan róla és hazavágja a karit!
Egyébként nálam 42-55C körül voltak az értékek alapon Gigabyte Poseidon házban!
Ha a GPU magja köré ragasztottad azokat a szivacs szerü csikokat amiket a chillához adtak akkor normálisak az értékek! Ha leszeded öket nyerhetsz 5-10C fokot,de mint mondtam veszélyes! -
looser
addikt
válasz
Csorbi #24533 üzenetére
Köszi! S ennek nem kellene már a drivercsomagból merítkeznie? Egy 35MB körüli pakkot telepítettem (driver+catalyst), ez nem tartalmazza ennek a bigyónak a meghajtóját? Volt a game.amd.com -on egyéb média ingyombingyom telepítők, de azokra sosem volt szükség. Régen valamikor az Ati egy dvd lejátszót is adott a kártyájához (nálam R8500 körül volt), amit nagyon szerettem, lehet, hogy azok között a frissítések között kellene lennie? Tehát (most megnéztem
) erről a helyről kellene azt a nagy pakkot telepíteni, abban benne van a HDMI driver?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest