- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
>>>W!nman*
tag
Hali!
Nekem ezt produkálta anno a 16MBos Voodoo Bansheem Return to Castle Wolfenstein alatt... Azt még tudni kell, h elvileg ezzel a karival a RTCW el se indul...
De láttam még ilyet Call of Duty 2nél is GeForce 3 128Mbos kari alatt is...De pl. a Radeon 7500am simán benyeli a CoD2őt... Pedig elvielg szintén.. Ezzel a karival elvileg a CoD2 meg se moccan...
Szóval szvsz itt driver és adott játék kompatibilitású gond van... Tehát... HotFix..
Haver a friss 4870esével is látott ilyen szörnyűségeket régebbi játékokalatt... Azokra nagy valószínűséggel már nem is jön hotfix...
De ez a borzasztó... És még mindig nem tudom mit vegyek...:S Már megvan a ZS... Ki van nézve a gép -kivéve a VGA, illetve ez(4850),de nagyon vacilálok...- Meg persze várom dollár báttyát is, h olcsóbb legyen...- Lehet, h már válaszolt előttem erre valaki, de most pótlom a pár napos hiányzásom és olvasgatok a frissek felé...
-
-
bozont
veterán
Szia
Milyen drivert használsz? Nálam megy rendesen, semmi problémát nem tapasztaltam , minden a legmagasabb beállításra van rakva.
Mondjuk rémlik valami, mintha régebben a 7600GSTvel lett volna hasonló gondom játékoknál, egyszercsak megállt a kép mintha lefagyott volna és kikapcsolt a monitor, de a hang ment tovább. Egy kis idő elteltével magától megjavult, azóta sem jöttem rá mi lehetett a probléma.Az mondjuk előfordulhat, hogy közben felraktam egy újabb drivert, de annyira már nem emlékszem rá.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest