- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
>>>W!nman* #28848 üzenetére
P35és P40között tényleg csak ennyi különbséf lenne?
Hát, lényegi különbségként tényleg csak a PCI-E 2.0-t találom! -
_Toka_
senior tag
válasz
>>>W!nman* #28841 üzenetére
Ha alaplapon nem szabad spórolni, akkor ha a Tiédhez adok 2GB RAM-ot, akkor 85e fölött vagyok! Jelzem, nem nagyon fogsz meg akkor, ha a P35-tel szemben P45-öt hirdetsz akkor, ha a különbség csupán a 2.0-ás PCI-E, azaz, hogy több áramot bír nyelni a slotból.
Sztem INTEL következő családja eljövetele előtt nem szabad PCI_E 2.0 alaplapba fektetni, hisz a plusz fesz.-t a kártya megkapja a plusz csatikból, egyébként meg nincs különbség.szerk.: OFF
-
_Toka_
senior tag
válasz
>>>W!nman* #28757 üzenetére
Már én is csak óvatosan merek fogalmazni...
Nézd, ha itt olvasgatsz ... sokat ... egyre inkább azt látod, hogy aki nem ref. kártyát vesz, az jól nem jár - nem belekötni, itt tendencia... -, ellenben, aki referencia karit vesz, mindenfélét állít /venti, tuning/, jól nem jár - hasonlót tudnék kérni, mint az előbb -, ergo ... vegyél referenciát, hagyd alapon, majd, ha gondod adódik vele, előbb állítgass ezt-azt, aztán, ha nem tetszik, cserélj hűtőt!
Én ez utóbbi folyamatnak tartok az elején. Mert ez a "szemét" még mindíg jó, mert én igénytelen úgy használom, ahogy kivettem a dobozból és beraktam a PCI-E slotba!
Persze az is lehet, hogy én vagyok az az egyedüli szerencsés, akinek tökéletesen megy a kártyája. /Mondjuk egy lotto ötösnek jobban örülnék.../
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged