Aktív témák
-
kocian
csendes tag
válasz
BlackDragon1 #15777 üzenetére
Errefelé erős a forint.
De szerintem arra felé is.
-
Hunter2
addikt
válasz
BlackDragon1 #15800 üzenetére
Gigabyte-hoz adnak. Meg sztem a többihez is, ha nem akkor bármelyik számech boltban hozzád vágnk egyet 500ft-ért.
-
tibz03
őstag
válasz
BlackDragon1 #15802 üzenetére
Az utolsó fekete is PCI-E, szóval ebbe akár 4 VGA-t is beletehetsz.
De marad hely a PCI-os kártyának akkor is, ha kétslotos kártyát veszel, a két VGA közé befér.
A súlyos dolog meg hogy jött?Nem 5 kilósak ezek a kártyák. Simán elbír az alaplap 4-et is, nem okoz neki gondot.
Az átalakítóval semmit nem veszítesz, én is úgy használom, mivel az én monitorom is sima DSUB-os.
-
tibz03
őstag
válasz
BlackDragon1 #15800 üzenetére
Sapphire-hoz adnak.
Ha meg nem, akkor veszel külön. Nehogy már ez legyen a baj.
-
tibz03
őstag
válasz
BlackDragon1 #15798 üzenetére
Akkor is üresen marad, ha 2 slotos kártyát veszel. Nézd csak meg a képet. A jobb oldali kék PCI-E-be rakod a kártyát, mellette balról bővan marad egy PCI slot. A mellé meg megint csak balra a másik kék PCI-E-be mehet majd a második kártya.
-
tibz03
őstag
válasz
BlackDragon1 #15796 üzenetére
Oké, ez jó lap!
Megnéztem, teljesen korrektnek tűnik.
VGA-ból meg mindenképp ATI 4800-as szériát válaszd, akármi is legyen az. Ha nem akarsz sokat költeni, akkor vegyél 4850-et, és később vehetsz mellé még egyet. Egyelőre egy is bőven jó. Mindegy, melyik márkát választod, de pl MSI-hez nem adnak CF-hidat, tudom, mert nekem az van.
Sapphire, Gigabyte, ezekhez adnak tudtommal, de azért kérdezzetek rá a boltban.
Vagy ha több lóvé van, akkor vegyél 4870-et, kb. annyival drágább, amennyivel jobb, úgyhogy ugyanúgy megéri.
És ezzel a kérdésedre is válaszoltam, hogy hol lehet kapni CF hidat: adnak a kártyához (általában).
-
tibz03
őstag
válasz
BlackDragon1 #15794 üzenetére
Kérdeztem, hogy mindenképp AMD procid lesz?
-
tibz03
őstag
válasz
BlackDragon1 #15789 üzenetére
Nah, itt vagyok, nézem a dolgokat!
#gab_: Kéne a túrónak az a táp.
-
#gab_
őstag
válasz
Semmi.
1ik legjobb 750es táp .
#15792 még 1 reviewbe se huzták le. mindenhol csak dícsérik.
kevés 750es adja le a total power 96%át 12von -
SimonYana
addikt
válasz
23500-ért adom én is.Mikor én vettem akkor 43 volt és 4 hónaposan kuka lett!
Ki is csarélték!
Na már ezért sem ajánlom. -
tibz03
őstag
válasz
BlackDragon1 #15783 üzenetére
Legközelebb lehet, hogy az NV-nek lesz jobb kártyája. De most nem így van.
De ha VGA-t nem vettél, nincs veszve semmi. Vegyél 1 db 4870-et, azzal is jobban jársz, mint 9600 SLI-vel.
Elég rápillantani a tesztekre. Amúgy továbbra is fenntartom, hogy vissza lehet mondani akármit.
Én is mondtam már vissza rendelést, a bolt meg le van szarva, nem vagyok köteles megvenni, attól, hogy megrendeltem, ezt törvény írja elő: jogom van visszamondani, sőt, ha netről rendelsz, 8 napon belül visszaküldheted a terméket indoklás nélkül, és kötelesek visszatéríteni az árát.
-
munky
őstag
válasz
BlackDragon1 #15780 üzenetére
Ahogy előttem Recon is írta nem vagy köteles megvenni... vissza lehet mondani.
Mod: off
-
tibz03
őstag
válasz
BlackDragon1 #15780 üzenetére
Netről rendelted? Akkor nyugodtan visszamondhatod! Sőt, amíg nem fizetted ki, a boltban is visszamondhatod.
Nem vagy köteles megvenni.
A másik meg az, hogy ha veszel egy 4870-et, azzal is sokkal jobban jársz, mint a 9600 SLI-vel, és olcsóbb is, és belemegy SLI-s lapba is, mivel csak egy db kártya. Vagy várhatsz az X2-re, ha van még 2-3 heted.
-
tibz03
őstag
válasz
520-ast vagy 620-ast vedd szerintem, én legalábbis azt venném. Seasonic belső + moduláris (igaz, emiatt kicsit drágább is).
Egyébként ha már tápokról pofázunk a 4800 topicban, legalább OFF-ba tegyük már!
-
TTomax
félisten
válasz
Az hogy nem seasonic beles....
-
TTomax
félisten
válasz
BlackDragon1 #15774 üzenetére
Én azt már nem venném meg... ugyanennyi egy 4850CF...és hááát....pillants a táblázatra...
-
tibz03
őstag
válasz
BlackDragon1 #15774 üzenetére
Ez drága, 3870 X2-t már 60 ezer alatt is lehet kapni.
És mit ne mondjak, ez szarrá veri a 9600 GT SLI-t, ugyanannyiért.
De nem kimondottan ajánlott vétel, most az új ATI-kkal jobban jársz.
-
tibz03
őstag
válasz
BlackDragon1 #15768 üzenetére
Nem tudjuk, de valószínűleg olcsóbb lesz, mint két db 4870, azaz valószínűleg 80-90 ezer körül lesz a kezdő ára. Ez persze idővel esni fog.
-
munky
őstag
válasz
BlackDragon1 #15757 üzenetére
Nem lehet SLI-s lapban CF--ben hajatni a kártyákat és fordítva sem...
1 db 4870 is erősebb mint a 9600 GT SLI...
Ezenkívül olcsóbb, kevesebbet fogyaszt, és többet tud (DX10.1) mint 2db 9600 GT...
-
tibz03
őstag
válasz
BlackDragon1 #15757 üzenetére
Abba a lapba nem lehet CF-et tenni, amit SLI-s, és fordítva sem.
Amúgy mindenképp jobban megéri két db. 4870. De ha vársz 2-3 hetet, itt a 4870 X2, ami 2 db 4870-nel ér fel, és ahhoz nem kell CF-es lap.
TTomax: Akkor oké, ezt nem tudtam. De az 550-es valamiért nem ajánlott, miért?
SimonYana: Nem tudom, őszintén szólva a saját szememmel kéne látnom, hogy egy minőségi, 600W fölötti táp nem visz el egy CF-et.
Hiszen itt a PH-n is van egy logout írás, ahogy a 450-es simán(!) vitt két 4870-est (vagy 4850-et, már nem emlékszem, de ha a 450-es elvitte, akkor a 600-asnak simán kéne vinnie).
-
munky
őstag
válasz
BlackDragon1 #15745 üzenetére
2db 9600 GT-nél olcsóbb és gyorsabb 1 db HD 4870 de hát vedd a "8X gyorsabb" Nvidiát...
-
tibz03
őstag
válasz
BlackDragon1 #15745 üzenetére
Te tudod, de:
1. Ezt mi a frászért ATI 4800 topicban kell megbeszélni?
2. Alig drágábban sokkal jobb teljesítményt érnél el egy 4850 CF-fel, vagy olcsóbban egy 4870-nel kb. ugyanazt a teljesítményt. De ha te NV-t akarsz, szíved rajta, mire dobod ki a pénzt. Meg se lepődök az ilyen csőlátáson, sok ilyen ember van. Azért a figyelmedbe ajánlanám a PH! teszteket, meglátnád, hogy marhára nem éri meg NV-t venni... -
dangerzone
addikt
válasz
BlackDragon1 #15740 üzenetére
És ha az ati single-ben nem olyan gyors, mint az nvidia, akkor mivan? Semmi....
Ati most sokkal jobb ár/teljesítmény -ben. Szerintem ez a lényeg. Majd ha lesz fél millám egy gépre, akkor majd nvidiát veszek, addig nem. -
SimonYana
addikt
válasz
BlackDragon1 #15737 üzenetére
ÁÁÁÁLJ Mester!
Még sokat fogsz nekem köszönni!
Corsairtápokal foglalkozom.Nem jó a 750,550-es .Az nem seasonic belsős.
Ha nem akarsz 2 db GTX-et akkor a legjobb vétel 18-ért a 650-es.ADA ventivel szerelik és az az egyik leghalkabb!
Másik
Sopranót se vegyél!
Egy rakás sz@r!Vagy ha azt veszel akkor max 16-18 cm-es VGA-t tehetsz bele.
Megszívtam.Betettem csak egy 9600GT-t és nem fér el mögötte a winyó.Az - az 5 winyóhelyből 2 kimarad és ráadásul kicsi a ház és vacak alumínium.Másnap már árultam a házat amit vettem! -
tibz03
őstag
válasz
BlackDragon1 #15737 üzenetére
Miért itt kérdezed? Van ennek megfelelő topicja. De ha már beírtad: a proci gyenge, AMD-t amúgy se venne senki, szerintem.
750 W-os táp minek?
Egy erős 520-as Corsair elvisz bármilyen SLI/Crossfire rendszert bármilyen szénné húzott Quaddal meg 6 db HDD-vel...
VGA-t nem írtál, de az előző hsz.-od után nyilván valami NV-csodát választasz. -
tibz03
őstag
válasz
BlackDragon1 #15736 üzenetére
Gratulálok.
Akkor adj ki 120 ezret egy GTX280-ra, és örülj neki. Vagy vegyél 100-ért 2 db 4870-et, vagy majd még olcsóbban egy X2-t, és ámulj, hogy 30%-kal jobb, mint az GTX280.
Tiszta nevetséges ez a csőlátás, ami az NV-fanokat jellemzi.
nyolcszor erősebb az atinál és erősebb teljesítményt nyújt - Muhahahahaa...
Vicces vagy.
-
tibz03
őstag
válasz
BlackDragon1 #15732 üzenetére
"Én a 4870 mellett voksoltam videokari témában."
Most amúgy is, ki az a hülye (már elnézést), aki GF-et vesz?
vers: Mármint "bele nem raknám"? Vagy mi?
Amúgy meg - ismét mondom - nem mondtam, hogy vegyél ilyet, csak megmutattam, hogy a P45 is tud DDR3-mat, sőt, a P35 is. És ha olyan áron lenne, mint a DDR2, akkor simán megérné, de ez már más kérdés.
Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vicces videók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Béta iOS-t használók topikja
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest