- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
noncsika #26957 üzenetére
Ha bármi húzva van, vedd vissza alapra, és próbáld úgy!
Anno 9600Gt-ről való HD4850-re váltásnál hasonló dolog fogadott. XP korábbi húzással csak töltésig jutott, ugyanakkor Vista32ultimate simán felállt. Majd BIOS default, és minden oprsz. ment flottul. Újabb határokat később megkerestem... -
Csorbi
addikt
válasz
Esetleg próbálj ki egy olyat, hogy feltelepíted a driver sweeper-t INNEN , utána vezérlőpultból leszeded a CCC-t, meg az ATI drivert (uninstall), majd csökkentett módban indítod újra a gépet, és a driver sweeper-rel kitakarítasz mindent, ami ATI. Aztán restart rendesen, és mehet fel a 8.9-es driver (vagy a 8.8, ha az szimpibb). Nekem is ez segített az ilyen jellegű hibákon
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Frissíts alaplapi biost, de talán power play hiba lehet, mert driver nélkül nem kapcsolgatja, és boot alatt maxon megy, ha tudod próbáld ki 1 másik gépben, esetleg táp, de azt inkább ki zárnám
Hókusz pók
Tuningolva van?
V a pci-ex csatoló? azt állítsad fix 100 Mhz re esetleg
-
Speed
addikt
válasz
noncsika #20666 üzenetére
24-es moncsihozt lehetőleg minél nagyobb vga-ra kell már törekedni. Én a minap gameltem lcd-tv 1920X1080-as felbontással egy 4850-el elég jól vitte de nem toltam igazi gépfaló gameket (Colin Dirt, lost planet). A nagy felbontáshoz inkább a több memó kell és van már néhény game ami az 512MB-ot 1680-as felbontásnál is szépen megfalja, szal oda valami 1gb -os dolog kéne. A 4850X2 jó lehet csak mégf nem sokat tudni róla de akkora már csak lesz vagy 2db 4850 cf-be
Vagy veszel egy 9800GX2-őt az is nagyon jó
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged