- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Le Pingvin #40437 üzenetére
a ventillátort kemény gumiszalaggal(olyan,mint pl.a magnóékszij,csak fehér,és vastagabb,és tartósan nyújtható,nem eszi meg a fene) raktam fel,2 helyen tudod jól rögziteni,a pcie sin felől a GPU felett levő központi bordában levő 3 furatsor közül a legalsón végigfűzve,a másik hely felül,ahol a hűtő átnyúlik a kari hátoldalára,ott be kell fűzni a hajlatba a borda és a panel közé.a kifelé szellőző résznél,ami a venti felé néz,ott mindenképp érdemes egy terelő műanyag lapot betenni ferdén,hogy a venti levegője ne alá menjen a kifelé szellőző bordának a lyukon át,hanem bele,és aztán ki a házból.a vrm nem igazán számit,nem kell semmiféle ramsüni,ilyesmi,nekem van rajta hőérzékelő,37 fokot mértem maximum a fetekre tapasztva közvetlenül.noctua nf-s12 van rajta,és simán csak 12v-ra kötve,ha emlékem nem csal,1300-at megy,és semmi hangja...igaz van a házon egy 25centis venti is,ami nyomja befelé a levegőt,de az le van szabályozva kb.fél fordulatra,és azon kivül semmi házhűtő nincs,zúgás semmi,csak egy kis szélzaj a nagy venti miatt,de simán zavaróbb a cm hyper tx2 hangja....
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Le Pingvin #38304 üzenetére
Ja csak is úgy csinálnám,de most néztem,hogy a toxicot olcsóbban el tudom hozni és azért az erőssebb...Nálam már 4 sör is kékhalált okoz
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Le Pingvin #38249 üzenetére
Én is azt akartam venni,de hallottam hogy cicereg és homályosodik a képe.Neked semm ilyen nincs?Most lesz gariztatva a karim és lehet egy ilyen passzívra cserélném...
-
tomy_cz
senior tag
válasz
Le Pingvin #38249 üzenetére
és akkor gondolom nem is hangos..
nemtom még milyet vegyek..álljak át ati-ra vagy maradjak nvidia-nál.
-
HSM
félisten
válasz
Le Pingvin #37076 üzenetére
Az attól függ.... Én az 1200-as 12cm-es ventiket preferálom, ha elefér, vagy egy olyat szerelnék a ház oldalára/oldalához, hogy lefújja a meleget a kariról.... De igazából kb mindegy, mivel szellőzteted, csak ne ragadjon meg a meleg a kártyán/a házadban. Vagy taláb be lehetne szerelni úgy,hogy a kártya alatti helyre, hogy felfelé fújjon... De ezt tényleg neked kéne megálmodnod....
-
HSM
félisten
válasz
Le Pingvin #37074 üzenetére
Erre az esetre általában egy venti + kábelkötegelő/kreativitás című felszerelési mód kombó szokott működni a legjobban....
-
NKing
tag
válasz
Le Pingvin #32791 üzenetére
Szerintem sokan ajánlották már itt az Accelero S1 rev 2.0-t rá. Egy jó csendes ventivel szerintem is kitűnő lehet.
-
bossvico
senior tag
válasz
Le Pingvin #32773 üzenetére
Marha hangos volt nekem is, megoldásom:
Gyári venti 3 csavarja ki, kábel kihúz, doboz mélyére elrak.
Gyári intel venti két kis pöcke (nem a kampós) levág, pont rácuppan, cérnával kicsit hűtőhöz rögzít, alaplapra rádug a venti, hangtalan hűtés.Fotók előrébb már felrakva.
-
Eagl3
veterán
válasz
A Gainward ilyen.
Valahogy próbálld meg szabályozni a ventijét, hátha lehet...
Előbb kérdezni kellett volna aztán vásárolni. -
Bluegene
addikt
válasz
2. a refhűtős halk
3. gondolom gainward dual slotosod van, már többen is panaszkodtak a hangjára, én a helyedben, ha már megvettem, mivel irtó nagy bordája van arra raknék egy ultrahalk 12cm-es noctuát(rá aggatnám vhogy), sztem nagyon májer lenne
újabb csapás az nvidiáknak, bár szvsz addigra mindenki lecseréli
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest