- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
V3RT3X
csendes tag
válasz
Sárpac #25462 üzenetére
Sapphire 4850 TOXIC, egy hónapja nyúzom, Crysis, Mass Effect, EVE-Online, 3DMark Vantage adta neki az ívet folyamatosan, mindenféle probléma nélkül. 70 fok fölé még nem ment, igaz, csak Crysis alatt monitoroztam, high beállítások mellett, 2xAA-val.
Úgyhogy nekem sincs semmi bajom vele -
hakos1987
őstag
válasz
Sárpac #25462 üzenetére
tesóm 4850-ével szintén elégedett.... referencia, első darabok közül való sapphire...
fesz emelés nélkül 740/1100....Brumi: Nagyon állat vagy, meddig húzod még szerencsétlen karit?!
Mondjuk CPU miatt is sok pontot kapsz, mert tesó csak 6611 pontot kapott, a GPU score meg 7435...
nem félsz, hogy tönkre teszed? Hétköznapi használatra azért nem +fesszel tolod, ugye? -
dzsóbácsi
aktív tag
válasz
Sárpac #25462 üzenetére
Nekem úgy tünik okés a sima Gainward '70-es..
Maradt rajta a gyári hűtő..BIOS-t átírtam a Horvátkrisz-félére, annyit változtatva, hogy most 800/4000-en megy alapból...Éjszaka 26%-on pörög a ventije, 60C-on tartva a karit..ez lényegében hangtalan..terhelésnél pedig szépen fokozatosan feljebbkapcsol...Furmarknal a leghangosabb, 55%-de ekkor is csak 75C-os a GPU..Terveztem Acc S1-et /előzőleg is volt a 8800Gt-men, télleg nagyon fasza hőfokokat produkált/ de terhelésnél eszméletlen mennyiségű hőt nyom ki a kártya hátul, úgyhogy maradok a gyári hűtőnél..sztem jobb ez így
Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Le Mans Ultimate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest