- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
válasz
danilla #42530 üzenetére
lehet,hogy gyártója,tipusa válogatja
én úgy emlékszem 1.12v-on 700/1000-ben vagy lefagyott,vagy kilépett crisysból,habár lehet,hogy memó,vagy proci beállítás miatt.tudja a fene lehet,hogy kell neki az 1.158v,az biztos,hogy én a gigát alulfeszelni sem tudtam olyan mértékben mint egyesek írták.(pl:300/500-ban),mert már hibázott,csíkozott,meg egyszóval : szarakodott
-
tigipuf
senior tag
válasz
danilla #42521 üzenetére
megkérdezhetném,mekkora fesz. mellett stabil a 700/1063-ra húzott karid?az én giga 4850-em 700/1000-en néztem 1,158v-on,csak az a baj nem tudom mennyire stabil,magyarul nem nyúztam órákig húzottan.nálam a hűtés nem gond,úgy látom a passzív giga egy noctuával ,egyszerűen nem fűthető fel kritikus hőmérsékletre
(persze egy jól átszellőztetett ház sem árt alapnak)
-
rocket
nagyúr
válasz
danilla #41718 üzenetére
Ha tudnank darabszamot az elromlo kartyaikrol, ez se erne onmagaban semmit az eladott osszmennyiseg nelkul, az biztos a Sapphire adja el a legtobb ATi GPU-val szerelt kartyat.
Mas szegmensekbe is van vita hasonlo temaban, pl. amikor valaki leirja X tipusu vinyo pocsek minosegu mert 2x annyi romlik el belole mint Y tipusbol, kozben a valosagban lehet 3x annyi fogy X tipusbol, mint Y-bol
Elofordulnak a VGA-k vilagaban rosszabb szeriak amikor az AIB partner a sajat tervezesu (voltak mar rosszabbul sikerult referencia kartyak is) kartyaival belefut problemakba, amik aztan az atlagosnal nagyobb szamban romlanak el, pl. a HIS x1950pro IceQ AGP kartyakkal rengeteg gond volt anno, jott is vegul uj revizio amivel orvosoltak a problemakat.Szoval ezekbol a tortenesekbol felesleges barmilyen konkluziot is levonni, vannak olyan emberek, akik ha valami elromlik, es nem ismerik a "ami el tud romalni, el is romlik" mondast, akkor azt a markat folyamatosan szidjak utana egy rossz tapasztalat miatt. (raadasul hiaba javitjak ezeknek az embereknek is gariban, az se megelelo, mert sertve erzik magukat amiert elromlott).
-
butcher eu
senior tag
válasz
danilla #41453 üzenetére
tényleg én vagyok a képen.
még teszek fel képeket, már le is van festve a gép minden fém felülete feketére, a dvd-k is, és le van szigetelve hangszigetelő szivaccsal.
a vga 37°-nál nem melegszik fel jobban 30 perc furmark rendszerstabil teszt után 8x-os szűrővel 900/950-en,
a proci pedig az aktuális órajeltől függ.
alap 3Ghz-en 30 perc prime95 után 49°-51° a 2 mag
4050 Mhz-en 30 perc prime95 után 62°-64° a 2 mag -
proof88
addikt
válasz
danilla #41333 üzenetére
Az 1 gigás érezhető előnye 19xx ...-nál jön elő.
Egyik tesztben a Mirror's Edge-nél 1680x1050-ben kb 10%-kal több volt a minimum fps az 1 gigás kártyával, ilyen 49-55 fps magasságában.
A GTA4 az egy kivétel, mert az emberek nem tudnak grafikus motort írni (vagy egyszerűen csak portolni nem tudnak PC-re).
De mondjuk mit is várhatnánk vram-kezeléstől, ha a programok többsége rejtett memory leakektől hemzseg. -
tzimash
őstag
válasz
danilla #41308 üzenetére
jó kártya az, tuningban sem utolsó az enyém 735/2475-ön is megy, de akad olyan is amelyik 750 felett is bírja... persze azért csak óvatosan bánj vele, ezek szerintem nem 24/7-es értékek, és gyári hűtéssel nem is biztos, hogy elérhető.(én meg sem próbáltam gyári hűtővel húzni)
hangja az van bőven szerintem, ezért (is) kapott egy AC S1-et, igy nem csak halk, de ami még fontosabb 25-30 fokkal hűvösebb is, mind terhelve, mind alapjáraton. -
Ant@
senior tag
válasz
danilla #41279 üzenetére
Szerintem inkább ilyet vegyél.
1. Az én házom egyetlen plusz venti sincs, így volt 53 fok a maximum 3DMark06 alatt.
2. A glaciátorról nem sok jót hallottam. Ennak a ventije gyárilag 60%on megy. A 8800GTS halkabb volt de ez sem vészes.
3. 8.12.
4. Elvileg kb. 15-20%-al kell gyorsabbnak lennie.
-
KaraDani
addikt
válasz
danilla #41282 üzenetére
a 85 fokra én anyit tudnék mondani jól szellőző aerocool s9pro házzal, hogy ha a gyártó így skálázza be a ventit hogy 85 foknál 70% on jár, és válal rá garanciát, akkor ez valószínűleg normális üzemi hőfoknak számít, valószínűleg más minőségű alkatrészeket használ az amd és az nvidia, hő szempontjából.
a hang meg relatív tényleg... nemtudom milyne hangja van a 8800 gt-dnek
remélem tetszeni fog... -
KaraDani
addikt
válasz
danilla #41279 üzenetére
1.: nekem auton hagyva a venti szabályzást, nem megy 70% fölé a venti speed, és 85 fok a teteje így.
2.: A ventilátor hangos, egyszerűen a motorhangja,az 10% ra állítva is a leghangosabb elem a gépemben. (mondjuk realtív mi a hangos meg a halk a ati 9550 en jóval hangosabb volt
)
3.: Eddig mindíg alegújabb catalystot használtam hozzá, mindel jó volt, nem érzek számottevő különbséget, pár % gyorsulást volt némelyik verzióváltásnál.
4.: 8800gt m nem volt, de valószínűsítem, hogy szűrőkkel érezhető lesz, anélkül gondolom nem annyira.
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Jogász topic
- Revolut
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest