Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Na akkor izzítsd a cuccot és jöhet az élménybeszámoló! Melyik gyártó gyermekét tartod kezedben?
proof88: Fényerővel meg kontrasztal kell variálni, az enyémen két gombnyomással lehet profilt váltani. Állam leesett mekkora különbségek vannak. De játék függő is a dolog, vanamelyikben a grafikus profil szebb van amelyikben a filmes. Attól függ melyik játék milyen színeket használ. Harsányabbakhoz előbbi szolidabb-hoz utóbbi a szebb.
-
Qru
MODERÁTOR
Most váltottam 22" tft-re 19-ről. 512-es 4850 de még elég. Húzva közepes tuninggal (680/1000-en) anyit tud 1680x1050-ben mint 1280x1024-ben alapon kb. Persze ez játék függő is, de még elég erre a magasabb felbontásra is az 512-es 4850. Persze nyilván nem olyan sokáig, de még kitart.
-
Departed
őstag
-
vitezlejszlo
őstag
Toxic jo, csak nekem zizereg, tehat garis lesz.
A hutese NEM HALK! SOT!
Szerintem semmivel sem jobb, mint a gyari. NEM LEHET FORDULATSZAMOT SZABAJOZNI
Amugy jo, 4K-t meger, tobbet nem. Es vegyel hozza egy Accelero S1-et meg 2db ventit ra 12CM-es Noctuat
Az MSI allitolag nem cicergos. Nem tudom mennire OC-s, de ha Toxic kozeli, akkor lehet, hogy az jobb valasztas...
l
-
Departed
őstag
Nekem Dual Slot-os Sapphire van, és teljes megelégedettségemre szolgál
A Toxic verzió venti sebessége nem állítható, ezért hangos, és ezért írhatták review-kban hogy hűvös. Az én verziómat 30%-os ventivel járatom, és max 70 körülig megy fel a hőmérséklete. Ennél jobb felesleges szvsz.
De ha buherálni szeretnél, akkor választhatod az említett S1-es megoldást, rosszul elvileg azzal sem jársz
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest