- Fotók, videók mobillal
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
z0lcs1
csendes tag
válasz
oszolee #42877 üzenetére
3dmark vantage-ban van olyan ,hogy csak a Videokártyát teszteled,nekem ha jól emléxem olyan 7000pont körül mozgott...ez először megilyesztett de nem ugyan az a pontozás...mint a régebbi 3dmarkban.(de már a 4850-et nem nagyon fogod csúcsszuper kártyának látni,mert már minden szomszéd áttért a minimum x2-re)de ne izgulj nekem is ilyen van s jó kis kártya
-
-
dangerzone
addikt
válasz
oszolee #42657 üzenetére
Ha nincs meg a fix 250, akkor gondolom nem low beállítások mellett játszasz...
Akkor ez bizony a procid lesz 100%. Kevés sajna a videókártyáhaz, ahogy már az előttem szólók is elmondták. Ettől még jobban fognak futni a dolgok, mint az előző kártyádon, viszont nem annyival, amennyivel a radeon többet tudna. (Ha mondjuk egy e8xxx-es proci lenne alatta 3,6 ghz-n
.
-
_Toka_
senior tag
-
_Toka_
senior tag
válasz
oszolee #42641 üzenetére
Ezt rakd fel, és menni fog. Ellenben már most el kell, hogy keserítselek, mert nemigen fogsz több pontot kapni, mint 9600GT-vel...
Ez van. A HD48x0-k játékokban bizonyítanak.(#42643) sgteam: Pedig már a 4850 is nagy előrelépés a 9600GT-hez képest... Tudom, mert én is utóbbiról cseréltem előbbire.
-
vitezlejszlo
őstag
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- LEGO klub
- TP-LINK routerek
- Tesla topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Viccrovat
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Geforce GTX950 2GB OC
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest