Aktív témák
-
z0lcs1
csendes tag
válasz
oszolee #42877 üzenetére
3dmark vantage-ban van olyan ,hogy csak a Videokártyát teszteled,nekem ha jól emléxem olyan 7000pont körül mozgott...ez először megilyesztett de nem ugyan az a pontozás...mint a régebbi 3dmarkban.(de már a 4850-et nem nagyon fogod csúcsszuper kártyának látni,mert már minden szomszéd áttért a minimum x2-re)de ne izgulj nekem is ilyen van s jó kis kártya
-
-
dangerzone
addikt
válasz
oszolee #42657 üzenetére
Ha nincs meg a fix 250, akkor gondolom nem low beállítások mellett játszasz...
Akkor ez bizony a procid lesz 100%. Kevés sajna a videókártyáhaz, ahogy már az előttem szólók is elmondták. Ettől még jobban fognak futni a dolgok, mint az előző kártyádon, viszont nem annyival, amennyivel a radeon többet tudna. (Ha mondjuk egy e8xxx-es proci lenne alatta 3,6 ghz-n
.
-
_Toka_
senior tag
-
_Toka_
senior tag
válasz
oszolee #42641 üzenetére
Ezt rakd fel, és menni fog. Ellenben már most el kell, hogy keserítselek, mert nemigen fogsz több pontot kapni, mint 9600GT-vel...
Ez van. A HD48x0-k játékokban bizonyítanak.(#42643) sgteam: Pedig már a 4850 is nagy előrelépés a 9600GT-hez képest... Tudom, mert én is utóbbiról cseréltem előbbire.
-
vitezlejszlo
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged