Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Aktív témák
-
die Destic
csendes tag
válasz
Mazka05 #18549 üzenetére
Mert a fejlesztés költségeit nem én állom, hanem a 72 éves nagymamám fogja 10 000 forintos részletekben törleszteni a legfeljebb 10 hónapos futamidőt biztosító kamatmentes hitel lehetőségének és a kitűnő érettségi bizonyítványomnak köszönhetően.
Ő viszont az életkorából és a pénzt / profitot mindenek fölé helyező emberek lelketlenségéből kifolyólag már nem kap hitelt bármelyik banktól, sőt... viszont az Aquával szerződésben állótól igen.
De az Aqua Computer név a kérdésem megválaszolásakor szerintem figyelmen kívül hagyható, hiszen hacsak nem szélsőségesen drága az említett bolt és nincs egy olyan, ami őszintén jellemzhető a megbízható, meglehetősen olcsó jelzőkkel, akkor ugyanazért a "hardvercsomagért" legfeljebb 5 - 6 ezer forinttal fizetünk többet vagy kevesebbet egyik helyen, mint a másikon. A kínálat szerintem az Aquában is bőséges. :-)
Aktív témák
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest