- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
vargalex
félisten
A 9100-es BIOS-al is próbálkoztam! Én is hasonlóképpen gondolkodtam. De nem megy. Ezt a locked dolgot pedig nem igazán értem. Lehet, hogy ez mindig locked, csak a flashelő unlockolja arra az időre?
-
vargalex
félisten
Hát éppen az a gond, hogy nem! Semmilyen BIOS-t sem! Mindig ugyan az a hibaüzenet. Hozzá kell tennem, hogy már flasheltem pedig 2 8500-öst is, és tökéletesek lettek. Ez az első ilyen! Még én sem találkoztam sehol ezzel a hibával!
-
vargalex
félisten
Hi!
Van egy ATI Radeon 8500LE vid.kártyám, amely gyárilag sajnos 250/240-re volt állítva. A RAM-ok 4 ns-ek, ezért elvileg ezeknek bírniuk kellene a 250MHz-et is. Persze először kipróbáltam Radeonatorral. Tökéletes volt. Gondoltam, hogy a BIOS-ban átírom, hogy ne kelljen külön proggival szórakozni. Le is mentettem a BIOS-t, Radedittel át is írtam, majd bootoltam floppyról. Vissza akartam írni a BIOS-t, de ez a hibaüzenet fogadott flashelés alatt:
Error: timeout: poll rom idle after bulk erase
Próbáltam más BIOS-okat is, de mindig ezt írta! Persze a kártya már nem ad képet, betettem egy PCI-s kártyát mellé, úgy próbálkoztam tovább. Mindig ez az eredmény. Már próbáltam a 9100-es BIOS-t is rátenni. Ugyan az. A kártyát látja a proggi, az infora ki is írja, hogy ID:0, Flash type: ST M25P10... És ami számomra fura: itt az jön, hogy Ser. Bios: locked. Lehet, hogy ezért nem tudja írni?
Mit tegyek? Valakinek valami jó ötlete?
Aktív témák
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest