Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Szeke
senior tag
válasz
Bogyó bá' #17 üzenetére
Nekem is volt gondom mikor AMD-re álltam át bő egy éve. A gép állandóan fagyogatott, kivéve ha biosban a feszkókat max-ra vettem... Kissé érdekes volt, de igy ment. Aztán jött ki uj bios, felpakoltam, és voilá, eltűnt az instabilitás!!! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne okold magad amiért váltottál, minden kezdet nehéz. De ha egyszer beindul a dolog, akkor nagyon megy. Én sem bántam meg :)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest