- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Párizsi ősz, új Huawei órák
Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez igaz. Csak nagyon rosszul esik a dolog. Eddig sohase volt igazán erős gépem, mindig a második vonalból kellett választanom, de az Intel procikkal, Asus alaplapokkal a 386-os korszak óta nem volt gyakorlatilag hardverproblémám.
(A 386-os alaplapom döglött meg 3 hetes korában, azt kellett gar-ba cseréltetni. Lehet persze, hogy csak én voltam szerencsés eddig :) )
Mivel pénzem az mindig kevés volt, a régi 800-as Cerkát meg már ideje volt leváltani, igy - elsősorban a PH fórumozóinak hatására - mertem AMD-re váltani.
Ez egyszer nem jött össze a dolog. Félek viszont attól, hogy az alaplap TIPUSÁVAL van a baj, nem véletlenül ilyen olcsó ez a deszka (A7V8X-X), garban viszont természetesen ugyanilyet kapok, már ha kicserélik egyáltalán. Na mindegy, kár ezen rágódni, majd egy-két hét múlva kiderül. Mindenesetre nem nőtt a bizalmam az Intelen kivüli világ irányában.
Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest