- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
lacimol
csendes tag
Szia!
Nekem hajszálra ue. volt a prob:
''Egész pontosan: Hátul főkapcsoló be, elöl power on, ventik, vinyó elindul, villognak a cd-k ledjei, de nem bootol be. Resetelni sem lehet. Elöl power gomb > 4 sec-ig nyomásával készenlétre vált. Ezután ismét power on.....3-4 szer ismételve a folyamatot a gép elindul, viszont többnyire a bioszban ébred. Minden beállitás korrekt, semmiféle húzás, minden alapon.
''
''hidegen egyszerüen nem lehet elinditani, melegen is csak többszöri kisérletre.
''
Egy abit+750 duron+300W táp.
Nekem a tápban ment ki 1 kondi. Próbáltam cserélni, miután 3 bekapcsolásig működött, majd vettem egy újat és azóta is megy 2. gépként. -
Szeke
senior tag
válasz
Bogyó bá' #17 üzenetére
Nekem is volt gondom mikor AMD-re álltam át bő egy éve. A gép állandóan fagyogatott, kivéve ha biosban a feszkókat max-ra vettem... Kissé érdekes volt, de igy ment. Aztán jött ki uj bios, felpakoltam, és voilá, eltűnt az instabilitás!!! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne okold magad amiért váltottál, minden kezdet nehéz. De ha egyszer beindul a dolog, akkor nagyon megy. Én sem bántam meg :)
-
hobizoli
nagyúr
Kukk....:DD... a speaker nem tutul esetleg valami indulot? Az a RESET madzag ize tuti jo helyre van tolva...? Huzz le/vegyel ki minden kartyat meghajtot, csak a VGA a CPU a RAM meg a deszka maradjon. Ha igy indul: tap gyenge...ha igy sem...akkor is, csak akkor meg gyengebb:DD. Avagy marad a kontakhiba... es a gyari hibas alkatresz esete.
De SZVSZ ez (is) tapegyseg csirasagi tenyezo lesz...vagy a kontakt hiba...ez utobbi nagyon genyo dolog...vmi havercsavo JO nevu tapja nincs keznel? Kolcsonbe, csak kiprobalni is eleg lenne 5 perc is, tobb ugysem kellene...ha egybol beroffen...
hobizoli
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest