- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- LTE frekvenciák
Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez igaz. Csak nagyon rosszul esik a dolog. Eddig sohase volt igazán erős gépem, mindig a második vonalból kellett választanom, de az Intel procikkal, Asus alaplapokkal a 386-os korszak óta nem volt gyakorlatilag hardverproblémám.
(A 386-os alaplapom döglött meg 3 hetes korában, azt kellett gar-ba cseréltetni. Lehet persze, hogy csak én voltam szerencsés eddig :) )
Mivel pénzem az mindig kevés volt, a régi 800-as Cerkát meg már ideje volt leváltani, igy - elsősorban a PH fórumozóinak hatására - mertem AMD-re váltani.
Ez egyszer nem jött össze a dolog. Félek viszont attól, hogy az alaplap TIPUSÁVAL van a baj, nem véletlenül ilyen olcsó ez a deszka (A7V8X-X), garban viszont természetesen ugyanilyet kapok, már ha kicserélik egyáltalán. Na mindegy, kár ezen rágódni, majd egy-két hét múlva kiderül. Mindenesetre nem nőtt a bizalmam az Intelen kivüli világ irányában.
Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest