Keresés

Aktív témák

• Bogyó bá'

nagyúr

válasz Alvin_ti4200 #4 üzenetére

A LiveUpdate a legújabb Bios-t pakolta fel, 1005. , az eredeti 1003-as volt a lapban.

#1 -ben nagyjából leirtam: Power on (ATX, elöl):
    Vinyó, ventik szabályosan elindulnak, villan egy néhányat a 2 CD-meghajtó ledje, de a Speaker nem csippan, és a monitor nem éled fel....nem kap szinkronjelet, a Led-jeiről látom. Bármennyi ideig ebben az állapotban maradhat, nem változik semmi sem.

Ekkor pl. hiába resetelek, nem változik semmi....néhányat villannak újra a CD-k ledjei.

Ha a poweer gombot sokáig nyomva tartom, 4 sec után előirásosan leáll a gép, stdby.
    Ha újra megnyomom, akkor van rá esélyem, hogy elindul, de nem sok.....3-4-5 ilyen játék után elindul, és müxik rendesen.
    De Resetre, vagy winfos ''Újrainditás''-ra csak a leállásig jut el, nem bootol újra, melegen sem

• Bogyó bá'

nagyúr

válasz Alvin_ti4200 #2 üzenetére

Igen, úgy tünik......legelőször jó is volt, Windows-telepités közben is vagy 2x újra kell indulnia, akkor rendben is volt, aztán az első TELJES kikapcsolás után kezdett el szarakodni. Másnap vettem azt a bizonyos 400W-os tápot, mert minden jel arra mutatott, hogy a táp nem birja el rendesen......tévedtem...:(((
    A Windows telepités, driverek, stb. előirásszerü felpakolása után a 3d-s progikkal voltak gondjaim, igy a LiveUpdateval biost kellett frissitenem. Ettől a 3d-s gondok megszüntek, ha elindul, akkor minden hiba nélkül fut.
    Ha elindul.....

Aktív témák