Új hozzászólás Aktív témák

• Flow
    senior tag
    válasz dabadab üzenetére #120

"Komolyan, vannak..." Ezt a mondatomat, bár nem írtam le konkrétan, de a "jelen levőkre" értettem, minthogy old rocker is e/2-ben írt. Tudomásom van róla, hogy vannak ilyenek, sőt írástudatlanok is vannak, meg még ennél sokkal szörnyűbb dolgok is. Próbáljunk ettől elszakadni, és akkor azon sem kezdünk el lovagolni, hogy vannak olyan korlátolt emberek (ateisák is, helyesebben csak ők, hiszen a hívők hisznek olyanban, amit nem "látnak", így csak ateisták lehetnek az emlegetett egyének), akik csak azt hiszik el, amit látnak. Kicsit kacifántos lett, de biztos érted.

"Rejtett?... Biztos, hogy ugyanabba a topikba irunk?"

Nem tudom, volt olyan, aki azt mondta, hogy a fajok külön-külön lettek megteremtve? Vagy esetleg elutasítja az evolúciót? :F

Számomra az élet szó több, mint véletlenszerű aminosavak összekeveredése. Ebbe bele lehet most látni mindent, de... ezt nem fogom megmagyarázni. Nem is tudom. És nem is szeretném, ha valaki elkezdené nekem bizonygatni az ellenkezőjét. (ez most essen kívül a vitán, ha kérhetem, mert a téme abszolút nem tartozik vallásos/Istenhit témába)

"Egyebkent ugy tizenot eve, amikor eloszor hallottam a kreacionizmusrol, azt hittem, hogy ezt csak a sotet amerikaiakkal lehet megetetni"

Miért, nem? :( :(

Új hozzászólás Aktív témák