Hirdetés
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zyrius
aktív tag
válasz
Video_rodeo #7348 üzenetére
Nem pont ilyen de hasonló cipőben járok.
Vizuális csillagászat magam szórakoztatására családban 6-11 közötti gyerekek szórakoztatása a cél, de az asztrofotózás is érdekel.
SW80ED távcsövet választottam + SW AZ5 állványt, ami nappali és vizuális megfigyelésre nagyon pöpec.
Vettem egy Canon M50ii használt kamerán áron alul ezzel és az AZ állvánnyal csináltam holdfotót napfotót és nappali fotókat is minden szuper.
Jön a következő lépcső, jó lenne mély ég objektumokat is csinálni, de hát ahhoz kellene motoros állvány olyan, ami elbírja a jelenlegi távcsövet (ha nagyon beleszeretek a hobbiba egy Esprit 100 APO-t néztem kis későbbre), de akkor már olyan állvány kell, ami az ASI és egyéb jövőbeni kiegészítőket elbírja majd. Most a távcső 3,3 kg ehhez még jön a kamera (400g) és a field flattener összesen kicsit 4 kg felett a mostani szett guiding nélkül.Vegyek most egy SA GTI-t vagy HEQ5 pro. A HEQ5 pro kevésbé lesz kihasználva így, hogy se guide kamera, se guide scope, se ASIAIR ökoszisztéma, de közben meg tudom, hogy a jövőbeni "vágyott" dolgaimhoz szükség lesz majd rá, a kettő között nem látok én sem értelmes alternatívát. Közben meg majdnem 300 ezerrel drágább a HEQ5 pro és nem látom, hogy most ez adna annyit. Viszont abban jobban hiszek, hogy pontosabb stb a HEQ5 pro.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Asustor NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Nikon AF Nikkor 35-80mm, 1:4-5.6 D objektív
- Fujifilm Instax Mini 99 Black instant kamera szett
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Eladó Carl Zeiss Jena DDR pancolar 1,8 /50 objektív.
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest