Hirdetés
- Musk és az xAI elhozták a ChatGPT és a DeepSeek riválisát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polcrendszer
tag
Emberek! Segítségre lenne szükségem. Most vetettem magam bele jobban a csillagászkodásba, mert eddig se pénzem, se megfelelő eszközöm nem volt a pontosabb megfigyelésre sem. Most viszont elkezdtem felfejlődni : van egy 150/1200 Newtonom, eq3as mechanikán/kompromisszumok vanak, sajnos.../, most kaptam egy jusztírokulárt a pontos beállításokhoz/eddig sosem tudtam megfelelően beállítani...
/, valamint egy sárga,egy középkék színszűrőm, és a legkirályabb,vettem egy tökéletes állapotban levő, használt Philip toucam 750k-t, ami tudtommal az egyik legkeresetteb webcam asztrofotózáshoz
A kérdés: ha megfelelően beállítom a távcsövet, mit és hogyan csináljak, hogy fotózni tudjak? Laptopom van a webcamnek, tehát a feltételek adottak, de fogalmam sincs a részletekről, egyáltalán azt sem, hogy miwel rögzítsem...Nem szeretnék több pénzt költeni, azt hiszem, ezen feltételek mellett elméletileg készíthetőek a klépek/ talán a Barlow kétszerező az,amit látam használni, talán az még belefér.../. Szóval, kérlek benneteket, írjátok le nekem, hogy mit éls hogy csin
áljak, mit vegyek le, mit tegyek fel, a progikat én is láttam, de pl nem tudom, filmet vagy képeket készítsek, lehet-e sok képet csinálni,hogyan tegyem, mikor,milyen nagyítással...amit csak el tudtok képzelni.A mechanikám már megwan 1 két hónapja, de még nem ashználtam "rendeltetésszerűen", csak point-and-go stílusban...Help bitte
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Videó stream letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Musk és az xAI elhozták a ChatGPT és a DeepSeek riválisát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...