Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacman_123
tag
válasz
pbujna
üzenetére
Szia, igen, az hogy "CNC 3018" az kb az hogy "benzines autó"
Van nekem egyfajta, az barokkos túlzás hogy "dolgozok" vele ... kicsivel több mint egy éve van meg, úgy mondanám: használom de ritkán. Pár kép, pár rövid videó, nem épp egy teljes termékismertető. a 00_Video_Kepek mappában van - nem minden - amit csináltam vele.De mióta (majdnem) kész van a nagyobb CNC-m (illetve sosem lesz kész, mint egy családi ház), home made - szegény kis kínai csak porfogó lesz. Illetve kicsi gravírokra majd lehet és fogom használni.
"Ha vannak tapasztalatok, ne tartsátok magatokban." - Tanulni jó. Sokan beleesnek ennél a CNC-nél abba a hibába, hogy rögtön ipari mértékben, és nem erre tervezett terheléssel akarják használni. Ha ránéz az ember, tudhatja mit várhat tőle. Ez egy "játék-CNC". Finomabb, kisebb gravírozásokat szépen lehet vele abszolválni, de alu motorblokk alkatrészeket ne ezen akarjunkj marni
Nekem járt hozzá egy kicsi (500 mW-os) lézerfej is, azzal is lehet játszadozni. Vágni nem! (jóhogy, fél Wattos a lézer)Így nagyjából ennyi, plusz ott vannak a képek videók. Sztem ettől többet itt ne, hogy ne offoljuk nagyon szét a témával. Privátban mondhatok még pár dolgot, de alapvetően ennyi amit gondolok -> az én 3018-amról.
Szerk: Még annyi: az enyém eBay-es beszerzés volt (160 font szállítással együtt, 2019 végén) de a konkrét linket már nem tudom írni, csak "Buy similar items" van, az enyémhez ez áll a legközelebbm - csak árban nagyon nem ugyanott van a marómotor+500mW lézer konmbó:
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van nekem egyfajta, az barokkos túlzás hogy "dolgozok" vele ... kicsivel több mint egy éve van meg, úgy mondanám: használom de ritkán.
Nekem járt hozzá egy kicsi (500 mW-os) lézerfej is, azzal is lehet játszadozni. Vágni nem! (jóhogy, fél Wattos a lézer)