Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy fog kinézni, mint egy iPhone 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BullZeye #51700 üzenetére
Hogy a fenébe sikerült fejbe tartanod, hogy mi hova kerül, és mit hogyan akarsz összerakni?
A lapszabászat minden egyes darabot felmatricázott. Amikor rendeltem akkor pedig felhasználás sorrendjében írtam fel a lapméreteket (Tehát elindultam képzeletben a modellen, és tudtam, hogy mit-mivel-miután fogok rakni.) Ezután amennyire tudtam, sorban pakoltam ki a szobában a leszabott lapokat, és mindig legfelül volt a következő. Persze közben is rengetegszer forgattam a modellt. A Sketchup is lehet tud robbantott ábrát. Ez nem csak az átláthatóságban segít, hanem a munkafolyamat megtervezésében is (tehát látni, ha egy-egy idomot nem tudsz "kirobbantani" az összeállításból, csak ha valamin keresztül húzod)
epmd: Gondolom úgy értette, hogy nem négyzetméterre szabják, hanem táblára.
Szerk.: Ó az Octavia, a Scala elődje volt és a Jyskből egyszer elhoztam vele egy 151x219-es Sattrup szekrényt
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest